«Γης μαδιάμ» Λεβέντη-Μπουτάρη – «Γιατί δεν «πήδηξες» και τον Μητσοτάκη» – «Εσύ εμένα παρακαλάς, βλ@κ@;» (βίντεο) - Radio Apolayseis

Breaking

«Γης μαδιάμ» Λεβέντη-Μπουτάρη – «Γιατί δεν «πήδηξες» και τον Μητσοτάκη» – «Εσύ εμένα παρακαλάς, βλ@κ@;» (βίντεο)


Μπροστά στις κάμερες ανέβασαν τους τόνους Βασίλης Λεβέντης και Γιάννης Μπουτάρης για το ποιος θα κάνει πρώτος δηλώσεις έξω από τον Ιερό Ναό του Αγίου Δημητρίου στη Θεσσαλονίκη.


Μετά την πανηγυρική δοξολογία το πρωί της Παρασκευής ακολούθησαν οι καθιερωμένες δηλώσεις των επισήμων. Όταν τελείωσε τις δηλώσεις του ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο Γιάννης Μπουτάρης κατευθύνθηκε προς το βήμα και τότε τον σταμάτησε ο Βασίλης Λεβέντης, θέλοντας να μιλήσει πρώτος αυτός.
Ο δήμαρχος της Θεσσαλονίκης του απάντησε ότι είναι σειρά του και κατευθύνθηκε προς τις κάμερες, όμως ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων έδειξε τον εκνευρισμό του και, πήγε στην Κατερίνα Νοτοπούλου και την ενημέρωσε ότι μετά τον δήμαρχο, θα κάνει αυτός δηλώσεις.
Ο Γιάννης Μπουτάρης, όταν ολοκλήρωσε τις δηλώσεις του, είπε: «Είναι θεσμικό, ο δήμαρχος μιλάει πρώτα» και ο Βασίλης Λεβέντης του απάντησε: «τότε γιατί δεν «πήδηξες» και τον Μητσοτάκη. Έλα σε παρακαλώ…».
Ο δήμαρχος της Θεσσαλονίκης, εκείνη την στιγμή έβρισε τον πρόεδρο της Ένωσης Κεντρώων λέγοντας: «Εσύ εμένα παρακαλάς, βλάκα;» και αποχώρησε.
Δείτε το σχετικό βίντεο:
Πηγή