Νέο βίντεο κλιπ του Σάκη Αναγνώστου με μια πρωταγωνίστρια - έκπληξη - Radio Apolayseis

Breaking

Νέο βίντεο κλιπ του Σάκη Αναγνώστου με μια πρωταγωνίστρια - έκπληξη


Ο Σάκης Αναγνώστου συστήνεται δισκογραφικά με το πρώτο του Digital Single με τίτλο ‘’Όσα δε σού ‘πα’’  , περιλαμβάνει 3 τραγούδια και κάνει δυναμική είσοδο στην μουσική βιομηχανία μέσα από την Real Music.
Ο τραγουδιστής υπογράφει τον στίχο και την μουσική και των τριών τραγουδιών και φιλοδοξεί να κερδίσει μια θέση στο airplay των ραδιοφωνικών σταθμών.
Ποιος είναι
Ο Σάκης Αναγνώστου γεννήθηκε στο Βέλγιο και συγκεκριμένα στις Βρυξέλλες που και έμεινε έως την ηλικία των 6 χρονών. Όταν επέστρεψε στην Ελλάδα εγκαταστάθηκε και μεγάλωσε στην πόλη των Τρικάλων.
Η πρώτη του επαφή με την μουσική έγινε σε ηλικία 12 ετών όταν ξεκίνησε μαθήματα πιάνου και κιθάρας. Ξεκίνησε να δουλεύει επαγγελματικά στον χώρο της μουσικής, μόλις στα 15 του, όταν μπήκε στο συγκρότημα “Third Voice” όπου από εκεί ξεκίνησε η επαφή του με το κοινό κάνοντας διάφορα live σε clubs, festival αλλά και παίρνοντας μέρος σε συναυλίες.
Η solo καριέρα του ξεκίνησε το 2009 όταν και τελείωσε τις σπουδές του στην Θεσσαλονίκη. Ακολούθησαν διάφορες εμφανίσεις τόσο στην Θεσσαλονίκη όσο και στα Τρίκαλα, ενώ ταυτόχρονα ασχολήθηκε και με το ραδιόφωνο.
Από το 2010 και μετά ακολούθησαν σημαντικές εμφανίσεις και συμμετοχές σε διάφορα μεγάλα φεστιβάλ όπου είχε την τύχη να συνεργαστεί με τον Φίλλιπο Πλιάτσικα, τον Λάκη Παπαδόπουλο, τον Γιάννη Γιοκαρίνη, τους Locomondo κ.α.


Πηγή : typosthes.gr