Τα ζώδια σήμερα (2/11/18) - Radio Apolayseis

Breaking

Τα ζώδια σήμερα (2/11/18)


Κριός

Το μεγαλύτερο μέρος της προσοχής σου είναι στραμμένο από σήμερα στις υποχρεώσεις της καθημερινότητας και στην δουλειά, ωστόσο μπορείς να έχεις την ευκαιρία να διευθετήσεις τις εκκρεμότητες που έχεις με τον καλύτερο τρόπο. Γενικότερα πρόκειται για μια ημέρα που παράγει πρακτικό αποτέλεσμα, ειδικά από το μεσημέρι και μετά, αρκεί να βρεις τον σωστό συνδυασμού μεταξύ παλιού και νέου. 

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Αρκούντως καλή για τα προσωπικά σου σήμερα η μέρα, ευνοώντας περισσότερο όσους από σένα έχουν ήδη κάποια σχέση, παρά εκείνους που αναζητούν ένα ταίρι, εντούτοις δεν αποκλείεται να υπάρξουν κάποια απρόσμενα θετικά νέα πάνω στο κομμάτι των ερωτικών σου.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Ιδιαίτερα ευνοϊκή για την καριέρα σου η σημερινή ημέρα, ενώ ταυτόχρονα σταθεροποιούνται τα οικονομικά. Πρόσωπα κύρους σε βοηθούν, ενώ αν ψάχνεις δουλειά είναι μια καλή μέρα για να στείλεις βιογραφικά ή να κανονίσεις να περάσεις από συνεντεύξεις τις επόμενες μέρες. 


Ταύρος

Η Σελήνη περνάει στο φιλικό για το δικό σου ζώδιο της Παρθένου, από όπου σχηματίζει ευνοϊκές όψεις με τον Κρόνο και τον Ουρανό. Έτσι λοιπόν μπορείς σήμερα να προωθήσεις με τον καλύτερο τρόπο ένα δημιουργικό σου σχέδιο, αλλά και να σταθεροποιήσεις μέσα από δικές σου προσπάθειες τα κεκτημένα, μην φοβάσαι όμως το καινούριο! 

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Το μεγαλύτερο μερίδιο της εύνοιας το έχουν τα ερωτικά σου χάρη στην παρουσία του Ήλιου στον Σκορπιό. Αν λοιπόν είσαι μόνος ή μόνη, μπορείς να έχεις πρόσκαιρες ευκαιρίες, ενώ αν είσαι δεσμευμένος, είναι μια μοναδική μέρα για να αναθερμάνεις την σχέση σου.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Το δύσκολο κομμάτι που θα πρέπει να προσέξεις είναι η διαχείριση της καριέρας σου, αφού ενδεχομένως να παρασύρεσαι από απατηλές επιδιώξεις. Ωστόσο κάποια απρόσμενα γεγονότα φέρνουν θετικές εξελίξεις στην καθημερινότητα της δουλειάς. 

Δίδυμος

Ένα μεγάλο μέρος της προσοχής σου είναι στο σπίτι, ή την οικογένεια, ωστόσο σήμερα είναι μια καλή ημέρα να επιλύσεις θέματα που πιθανώς να σε απασχολούν σχετικά με αυτούς τους τομείς και να βρεις λύσεις αν υπήρξαν σημαντικά προβλήματα, ενώ αυτές τις ημέρες έχεις ευκαιρίες και μέσα στην καθημερινότητά σου.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Ακόμη και αν κατά την διάρκεια της ημέρας αισθανθείς πως υπάρχουν εσωτερικές συγκρούσεις ανάμεσα στα δικά σου θέλω, αλλά και σε αυτά που έχεις πραγματικά ανάγκη συναισθηματικά, η σημερινή ημέρα είναι πολύ βοηθητική για τον συναισθηματικό σου κόσμο, για να αφήσεις πίσω ό,τι σου πλήγωσε και να βρεις την εσωτερική σου δύναμη. 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Μπορείς να κάνεις ευνοϊκές ρυθμίσεις πάνω σε οφειλές σου ή υποθέσεις που αφορούν τράπεζες, εφορίες, δάνεια και άλλα ωστόσο αν είσαι γεννημένος τον Ιούνιο, υπάρχει μια σημαντική πιθανότητα να μην είσαι όσο ρεαλιστής θα έπρεπε. 

Καρκίνος

Η σημερινή μέρα είναι πολύ σημαντική για σένα, σε πολλά επίπεδα και προτιμότερο είναι σήμερα να αφήσεις στην άκρη ανασφάλειες και φοβίες, και να αρπάξεις τις ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν. Παράλληλα κάνεις επαφές ή συναντήσεις που είναι ουσιαστικές για το μέλλον, προωθώντας τους στόχους που έχεις θέσει, ενώ παράλληλα έρχονται στο δρόμο σου οι κατάλληλοι άνθρωποι για αυτό που χρειάζεσαι.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Θετικά τα νέα της σημερινής ημέρας και για τα προσωπικά όπου μπορείς να επικοινωνήσεις με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει και να επιτύχεις το βέλτιστο αποτέλεσμα, χάρη στην παρουσία του Ήλιου στον τομέα των ερωτικών σου, ειδικά αν είσαι γεννημένος αρχές Ιουλίου. Παράλληλα όμως, φίλοι σε βοηθούν να πραγματοποιήσεις τα σχέδιά σου.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Θα μπορούσες σήμερα να θέσεις τις βάσεις για μια πολύ καλή συνεργασία, σε συνεννόηση με τους κατάλληλους παράγοντες. Φρόντισε όμως να μην κοινολογείς τα σχέδιά σου. 

Λέων

Η Σελήνη από την Παρθένο δείχνει πως το μεγαλύτερο μέρος της προσοχής σου από σήμερα είναι εστιασμένο στο κομμάτι των οικονομικών σου. Ακόμη λοιπόν και αν οι ευκαιρίες σε αυτό τον τομέα είναι ασύμβατες με τους στόχους που είχες αρχικά θέσει, γεγονός που σου δημιουργεί ένα δίλημμα σε αυτά που θέλεις και σε αυτά που χρειάζεσαι, φρόντισε να επωφεληθείς καθώς είναι μέρα ευκαιριών.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Η σημερινή ημέρα ευνοεί κυρίως σταθεροποίηση των σχέσεων, άρα είναι μια καλή μέρα για όσους είναι ήδη σε σχέση ή υπάρχει κάτι σε εξέλιξη με κάποιο πρόσωπο από το προηγούμενο διάστημα.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Πιθανώς να παρασύρεσαι σε λάθη στα επαγγελματικά, παρασυρμένος από ουτοπικούς στόχους. Αντίθετα, είναι μια εξαιρετική ημέρα για να προωθήσεις οικονομικά ζητήματα, αφού από τη μια πρόσωπα εξουσίας σταθεροποιούν τα σχέδιά σου στην καριέρα και από την άλλη υπάρχει κάποια σημαντική βοήθεια στην καθημερινότητα της δουλειά σου. 

Παρθένος 

Η Σελήνη σήμερα περνάει στο δικό σου ζώδιο και δημιουργεί ευνοϊκές όψεις με τον Ουρανό και τον Κρόνο, δημιουργώντας έτσι τις προϋποθέσεις για να κάνεις ένα νέο σημαντικό ξεκίνημα, ειδικά αν είσαι γεννημένος το πρώτο δεκαήμερο. Από τη μια λοιπόν όσα σχεδιάζεις μπορούν να υλοποιηθούν, ενώ από την άλλη, μπορείς να πάρεις κάποια σημαντική βοήθεια σε ένα δημιουργικό σου σχέδιο.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Η σημερινή μέρα σε ευνοεί και στο κομμάτι των προσωπικών, αφού δεν αποκλείεται να υπάρξουν σημαντικές ευκαιρίες στον έρωτα, όπως γνωριμίες για τους ελεύθερους αλλά και πολύ καλές προοπτικές για όσους βρίσκονται ήδη σε σχέση, για να κάνουν το επόμενο βήμα.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Η παγίδα της ημέρας ενδεχομένως να αφορά τα επαγγελματικά σου όπου πρέπει να είσαι προσεκτικός στις συμφωνίες που κάνεις, παράλληλα όμως μπορείς να έχεις κάποια θετική εξέλιξη στο κομμάτι του εισοδήματος. 

Ζυγός

Σήμερα πρόκειται για μια ευνοϊκή ημέρα κυρίως για τα πολύ προσωπικά σου ζητήματα και ειδικότερα για την σχέση σου με τον εαυτό σου. Άλλωστε, ένας πολύ βοηθητικός παράγοντας για αυτή την εσωτερική διαδρομή είναι οι οικείοι σου, πρόσωπα της οικογένειάς σου ή το σπίτι γενικότερα. 

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Σίγουρα προτιμάς να ξεκουραστείς, παρά να ασχοληθείς με οτιδήποτε άλλο, όμως η σημερινή μέρα ευνοεί να κινηθείς σε ένα πιο «μυστικό» επίπεδο, μακριά από αδιάκριτες γνώμες και βλέμματα. Η ανάδρομη Αφροδίτη από το ζώδιό σου φέρνει δεύτερες ευκαιρίες για σένα από το παρελθόν!

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Είναι αρκετά βοηθητική η μέρα για να ασχοληθείς με νομικά ή διαδικαστικά ζητήματα, σπουδές ή επαφές με το δημόσιο, μπορείς να προωθήσεις τα σχέδιά σου, αρκεί να μην τα κοινολογείς. Παράλληλα, οικονομικά που αφορούν τρίτους, αλλά έχουν άμεση σχέση με το πορτοφόλι σου, σταθεροποιούνται. 

Σκορπιός

Οι στόχοι σου είναι το πρώτο σου μέλημα σήμερα και μέσα στον ορίζοντα της ημέρας θα έχεις την ευκαιρία να υλοποιήσεις πολλούς από αυτούς, κυρίως μέσω σημαντικών επαφών και συμφωνιών που θα κάνεις, από όπου και λαμβάνεις ουσιαστική βοήθεια. Παράλληλα, φίλοι είναι στο πλευρό σου και στηρίζουν τα βήματά σου. 

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Σήμερα είναι μια αρκετά καλή μέρα, κυρίως για να μιλήσεις και να βγάλεις από μέσα σου κάποιο μυστικό ή «κρυφά» κομμάτια του εαυτού σου και να τα μοιραστείς με το πρόσωπο που επιθυμείς. Ταυτόχρονα, ο Ήλιος ευνοϊκά τοποθετημένος στο ζώδιό σου σε θετική όψη με τον Ποσειδώνα, μπορεί να κάνει θαύματα για τα προσωπικά σου.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Προτιμότερο θα ήταν σήμερα να είσαι προσεκτικός στην διαχείριση των οικονομικών που έχουν σχέση με άλλους ή οφειλές σου προς τρίτα πρόσωπα, κάρτες, εφορίες, δάνεια. Παράλληλα όμως, κάποια συνεργασία σου σταθεροποιείται. 

Τοξότης

Η σημερινή μέρα σου προσφέρει σημαντικές ευκαιρίες να υλοποιήσεις κάποια σχέδια που έχεις στα σκαριά, με το μεγαλύτερο μέρος της προσοχής σου να είναι στραμμένο σε ζητήματα καριέρας. Παράλληλα, κοπιάζεις μέσα στην καθημερινότητά σου για να χτίσεις κάτι γερό με ανθεκτικά θεμέλια και η μέρα αυτή είναι άσσος στο μανίκι σου για τέτοιες υποθέσεις.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Η ενέργεια της σημερινής ημέρας είναι εστιασμένη σε εκείνα που θέλεις να παράξεις, κυρίως σε υλικό επίπεδο και όχι τόσο σε συναισθηματικό. Γενικότερα όμως μπορείς να κάνεις επαφές, αρκεί να μην παρασυρθείς σε υπερβολές, ακόμη κι αν δεν λείπουν τα φλερτ στη δουλειά. 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Μέσω της σκληρής δουλειάς, σε συνδυασμό με κάποια σημαντική βοήθεια στο κομμάτι των εσόδων, σήμερα μπορείς να προωθήσεις υποθέσεις που αφορούν την εργασία σου και κυρίως την αναγνώρισή σου μέσα από αυτήν.

Αιγόκερως

Η Σελήνη, σήμερα σχηματίζει εξαιρετικές όψεις με τον κυβερνήτη σου Κρόνο από το ζώδιό σου και τον Ουρανό, γεγονός που δείχνει πως θα υπάρξουν μέσα στον ορίζοντα της ημέρας σημαντικές ευκαιρίες, τις οποίες θα πρέπει να σπεύσεις να εκμεταλλευτείς. Είναι μια πολύ καλή μέρα λοιπόν για να ρυθμίσεις νομικά ή διαδικαστικά, συναλλαγές με το δημόσιο ή επαφές με το εξωτερικό και θέματα σπουδών. 

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Σήμερα τα προσωπικά σου ζητήματα προχωρούν σε μια πιο στέρεα βάση, αλλά προσοχή σε αυταπάτες λόγω υπεραισιοδοξίας. Γενικότερα όμως, η τύχη μπορεί να σου χαμογελάσει, προώθησε λοιπόν τα σχέδιά σου.   

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Τα δημιουργικά σου σχέδια σταθεροποιούνται, ενώ ταυτόχρονα μπορείς να δείξεις τα ταλέντα σου και να ακολουθήσεις την δική σου φωνή. Ωστόσο σήμερα δεν αποκλείεται να χρειαστεί να τρέξεις για να ρυθμίσεις κάποιες υποχρεώσεις και ένα οικονομικό ζήτημα «καίει». 

Υδροχόος

Η σημερινή μέρα είναι αρκετά καλή σε γενικές γραμμές, δεν αποκλείεται όμως να υπάρξουν εσωτερικές συγκρούσεις μέσα σου λόγω έντονων συναισθημάτων, ακόμη και αν δεν τα βγάζεις προς τα έξω. Παράλληλα όμως σταθεροποιούνται υποθέσεις που αφορούν τους οικείους, την οικογένεια ή το σπίτι και κράτα κατά νου πως έχεις ανθρώπους στο περιβάλλον σου που σε στηρίζουν ουσιαστικά.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Αν θέλεις σήμερα να βρεις την χρυσή τομή της ισορροπίας, καλείσαι να ακούσεις την εσωτερική σου φωνή, χωρίς να παρασύρεσαι από τις παρορμήσεις που φέρνει ο Άρης στο ζώδιό σου. Παρόλα αυτά, κάποια ευχάριστα νέα που μαθαίνεις, βελτιώνουν σημαντικά την διάθεσή σου.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Είναι μια εξαιρετική μέρα για να κάνεις ευνοϊκές ρυθμίσεις για σου σε θέματα που αφορούν οικονομικά άλλων, οφειλές σου προς τρίτους, εφορίες, δάνεια, τράπεζες, ενώ παράλληλα στον τομέα της δουλειάς μπορείς με τις δικές σου δυνάμεις να διαμορφώσεις τα πράγματα. 

Ιχθύες

Η Σελήνη ξεκινά την πορεία της σήμερα απέναντί σου, φέρνοντας στο προσκήνιο τα προσωπικά σου, όπου μπορείς να επωφεληθείς, ακόμη και αν υπάρχουν κάποιες καταστάσεις που δεν σε αφήνουν να ηρεμήσεις εντελώς. Επίσης, έχεις ξεκαθαρίσει μέσα σου τι θέλεις και κυρίως τι δεν θέλεις στη ζωή σου, έχοντας πάρει οριστικές αποφάσεις και δεν προτίθεσαι να κάνεις βήμα πίσω.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Μπορείς σήμερα να προσεγγίσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει και να έρθεις πιο κοντά, αφού έχεις κοινά οράματα που θέλεις να μοιραστείς μαζί του, ειδικά αν είσαι γεννημένος γύρω στις αρχές Μαρτίου. Παράλληλα, φίλοι σάς προσφέρουν ουσιαστική βοήθεια στα ερωτικά σας.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Μπορείς να προετοιμάσεις σημαντικές συνεργασίες, που θα σε βοηθήσουν να υλοποιήσεις τους στόχους σου σήμερα, ενώ ταυτόχρονα, κάποια ξαφνικά νέα που αφορούν οικονομικά άλλων ή οφειλές σου προς τρίτους, λειτουργούν ευεργετικά για σένα.