Τα ζώδια σήμερα (3/11/18) - Radio Apolayseis

Breaking

Τα ζώδια σήμερα (3/11/18)


Κριός

Σήμερα είναι μια καλή μέρα για σένα, για να βάλεις σε μια τάξη την καθημερινότητά σου. Προσπάθησε όμως να περιορίσεις την νωχελικότητα και τις τάσεις υπερβολής και επίδειξης, ειδικά στον κοινωνικό σου περίγυρο. Είσαι άλλωστε πιο επιφυλακτικός στα οικονομικά ζητήματα και αυτό σε προστατεύει ως ένα βαθμό. 

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Αυτές τις μέρες έχεις ένα τυχοδιωκτικό τρόπο συμπεριφοράς στις ερωτικές σου σχέσεις και δεν αποκλείεται αυτό το συναισθηματικό σκόρπισμα να σε εκθέσει. Αν ανήκεις όμως στους εγκρατείς, που δεν παρασύρονται, δεν έχεις να φοβάσαι κάτι!

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Η μέρα σήμερα προσφέρεται αν θέλεις να κάνεις διορθωτικές κινήσεις και να βάλεις σε τάξη τις οφειλές σου προς τρίτους ή προς οργανισμούς, εφορίες, δάνεια, τράπεζες. Μέσω της δουλειάς σου μπορείς να αυξήσεις το εισόδημά σου, ενώ αν είσαι σε αναζήτηση εργασίας, είναι μια καλή μέρα για να κάνεις τις κατάλληλες ενέργειες.  

Ταύρος

Σε σχέση με την χθεσινή, η σημερινή μέρα είναι εξίσου βοηθητική για τις υποθέσεις σου. Δημιουργείς τις προϋποθέσεις να κάνεις σημαντικά βήματα, ώστε να γίνεται πιο εύκολη η ζωή. Τα προσωπικά σου έχουν το μεγαλύτερο μέρος της προσοχής σου, αφού η Σελήνη από τον τομέα των ερωτικών σου σχηματίζει ευνοϊκή όψη με τον Πλούτωνα, γεγονός που δείχνει πως θα υπάρξουν ουσιαστικές ευκαιρίες για τα ερωτικά.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Παίρνεις σημαντικές αποφάσεις πάνω στις διαπροσωπικές σου σχέσεις, κλείνοντας κύκλους που δεν έχουν νόημα ύπαρξης ή δημιουργείς νέους με σοβαρές προοπτικές. Σαφώς, είσαι επιφυλακτικός μετά από κάποιες δυσκολίες, φρόντισε όμως να μην αποτελέσει αυτό τροχοπέδη.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Έχοντας πάντα την αίσθηση του μέτρου, μπορείς να κάνεις επαφές που θα παίξουν σημαντικό ρόλο για το μέλλον. Προσοχή όμως σε λάθος κινήσεις σε οφειλές, χρέη ή γενικά οικονομικά τρίτων. 

Δίδυμος

Οικογενειακές υποθέσεις συνεχίζουν να τραβούν την προσοχή σου, ωστόσο αν μέσα στο προηγούμενο διάστημα υπήρξαν εντάσεις ή διενέξεις με τους οικείους σου, σήμερα μπορείς να γεφυρώσεις το χάσμα και να αμβλύνεις τις διαφορές. Παράλληλα, δεν αποκλείεται κάποιο πρόσωπο του σπιτιού να σε ενισχύει σημαντικά στα εισοδήματά σου.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Δες με αντικειμενική ματιά τις υποθέσεις που σε απασχολούν στα ερωτικά γιατί το να εθελοτυφλείς και να χτίζεις μέσα στο μυαλό σου μια άλλη εικόνα για το πρόσωπο που σου ενδιαφέρει, είναι ένα πολύ πιθανό σενάριο. 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Δείχνεις υπευθυνότητα στον τομέα της δουλειάς, ταυτόχρονα όμως παραμένεις και επιφυλακτικός με το εργασιακό σου περιβάλλον. Θα μπορούσες πάντως να βρεις κάτι νέο, αν ψάχνεις δουλειά, το πιθανότερο όμως είναι το πρώτο διάστημα να είναι γεμάτο με τρέξιμο και υποχρεώσεις. Τέλος, πρόσεξε τις ουτοπίες στην καριέρα. 

Καρκίνος

Μια πιο ευχάριστη και βατή μέρα για το πρόγραμμα που είχες κάνει στο μυαλό σου. Είναι πιο ευνοϊκή για να κάνεις σημαντικές επαφές ή γνωριμίες, σε προσωπικό ή σε εργασιακό επίπεδο. Μπορείς λοιπόν να πείσεις με τα επιχειρήματά σου σήμερα και να φέρεις τις συναλλαγές σε πιο ευνοϊκή και επικερδή βάση για σένα.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Θετική είναι η σημερινή μέρα και για τα ερωτικά σου. Αν είσαι ελεύθερος και αναζητάς σύντροφο, μπορείς να εκμεταλλευτείς μια ευκαιρία για εφήμερες γνωριμίες ή αν ήδη υπάρχει κάποια υπόθεση που δεν προχωρούσε, μπορείς να κάνεις κινήσεις για να φέρεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει πιο κοντά. Αν από την άλλη είσαι ήδη σε σχέση, μπορείς να την αναθερμάνεις.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Προσπάθησε να προχωράς πάντα στην σωστή «οδό» σε ό,τι αφορά τον τομέα της δουλειάς. Τα οικονομικά σου πάντως μπορούν να βοηθηθούν μέσω άλλων, δοθέντος πως δεν θα κάνεις περιττά έξοδα. 

Λέων

Σήμερα μπορείς να ασχοληθείς με ζητήματα πρακτικής φύσεως ή καθημερινότητας και να έχεις ένα πολύ καλό αποτέλεσμα. Ταυτόχρονα συνεχίζεις να εργάζεσαι με υπευθυνότητα σε υποθέσεις που αφορούν το σπίτι και την οικογένεια, ενώ παράλληλα οικείοι σου θα μπορούσαν να βελτιώσουν την καθημερινότητά σου.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Μπορείς να νιώσεις την συναισθηματική ασφάλεια που έχεις ανάγκη σήμερα, ειδικά αν είσαι ήδη σε σχέση. Αν είσαι ελεύθερος μπορείς να στηριχτείς στα αγαπημένα σου πρόσωπα, εκμεταλλευόμενος παράλληλα τις ευκαιρίες για κάτι εφήμερο στα ερωτικά. Πρόσεξε όμως να μην παρασυρθείς από την υπεραισιοδοξία.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Μια πολύ βοηθητική μέρα για τα οικονομικά σου, ειδικά εκείνα που προέρχονται από την εργασία σου. Μπορείς λοιπόν να κάνεις κινήσεις, αρκεί να τις έχεις μελετήσει σε βάθος, καθώς επίσης αν αναζητάς δουλειά, μπορείς να στείλεις βιογραφικά ή να πας σε συνεντεύξεις μέσα στην σημερινή ημέρα. 

Παρθένος

Η Σελήνη παραμένει στο δικό σου ζώδιο, κινείται όμως σε ένα πιο ευνοϊκό και θετικό κλίμα μέχρι το απόγευμα. Έτσι λοιπόν, τα προσωπικά σου ζητήματα, τα «θέλω» σου, θα μπορούσαν σήμερα με τις κατάλληλες κινήσεις να βρουν το σωστό έδαφος για να ευοδωθούν. Επίσης, ένα δημιουργικό σου σχέδιο μπορεί να προχωρήσει, παρά τις δυσκολίες, ειδικά για τους γεννημένους μετά τα μέσα Σεπτεμβρίου.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Τα ερωτικά σου μάλλον έχουν τον πρώτο λόγο σήμερα, εντούτοις εσύ μάλλον είσαι κυκλοθυμικός. Βελτίωσε λοιπόν την σχέση σου αν είσαι δεσμευμένος, ενώ αν είσαι ελεύθερος, υπάρχουν οι επιθυμητές συνθήκες για να πλησιάσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Και στις δυο περιπτώσεις όμως, μείνε μακριά από τις υπερβολές και τις επιπολαιότητες.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Κάποια οικονομική υπόθεση που έχεις στα σκαριά μπορεί να αποδώσει, φρόντισε όμως να μελετήσεις όλες τις πλευρές και τις λεπτομέρειες. Στον τομέα της δουλειάς σου επίσης, αναλαμβάνεις κάποιες σημαντικές υποχρεώσεις. 

Ζυγός

Η σημερινή μέρα είναι πιο βοηθητική για την ψυχολογία σου, αν και γενικότερα βρίσκεσαι σε μια περίοδο που τρέχει με ταχύτητα. Είσαι επίσης πιο εσωστρεφής και προτιμάς να ασχοληθείς με όσα συμβαίνουν εντός σου, παρά με το πλαίσιο που σε περιβάλλει.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Παρά το γεγονός πως είχες αφήσει τα αισθηματικά σε δεύτερη μοίρα λόγω συνθηκών την προηγούμενη περίοδο, σήμερα θα μπορούσες να ζήσεις τρυφερές στιγμές αν είσαι ήδη σε σχέση με την ανάδρομη Αφροδίτη στο ζώδιό σου, ενώ αν αναζητάς κάποιο σύντροφο, μπορείς να κάνεις κινήσεις, ωστόσο δεν είναι κάτι σταθερό και σίγουρο από την δική του πλευρά, προς το παρόν.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Αυτές τις μέρες παίρνεις σημαντικές αποφάσεις πάνω στον τρόπο που διαχειρίζεσαι τα οικονομικά σου, ενώ παράλληλα υπάρχει μια ευνοϊκότερη αντιμετώπισή σου από πρόσωπα κύρους. Μπορείς λοιπόν με αυτά τα δυο στοιχεία να βελτιώσεις και το επαγγελματικό κομμάτι, αλλά και να ενισχύσεις το πορτοφόλι σου. 

Σκορπιός

Μια καλή μέρα για να έρθεις σε επαφή με σημαντικά πρόσωπα που θα προωθήσουν τα «θέλω» σου. Κάνεις παράλληλα επαφές που σου είναι ιδιαίτερα χρήσιμες, με το βλέμμα στραμμένο στους στόχους που θέτεις, χρησιμοποιώντας παράλληλα την ισχυρή πειθώ που σε χαρακτηρίζει. Σκέφτεσαι πάντως πολλά αυτόν τον καιρό και μάλιστα βάζεις σε μια τάξη τις σκέψεις και τα συναισθήματά σου.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Ταυτόχρονα, σου δίνεται η ευκαιρία να δεις πως οι σχέσεις που στηρίζονται σε γερά θεμέλια, περνούν σε ένα πιο ουσιαστικό επίπεδο. Είναι επίσης μια καλή μέρα για να προσεγγίσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, ειδικά μέσα από παρέες ή φιλικά πρόσωπα.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Μπορεί στα οικονομικά σου να υπάρχουν κάποιες πιέσεις, όμως τελικά θα έρθει το ζητούμενο που δεν είναι άλλο από την δημιουργία εσόδων. Ταυτόχρονα σήμερα, το πνεύμα συνεργασίας που σε διέπει, είναι πολύ βοηθητικό για το εργασιακό σου περιβάλλον. 

Τοξότης

Μέσα στον ορίζοντα της σημερινής ημέρας δεν αποκλείεται να νιώθεις κάπως αναποφάσιστος, ενώ σου είναι δύσκολο να τοποθετηθείς οριστικά πάνω σε μια υπόθεση, αφού αισθάνεσαι πως καμία συμβιβαστική λύση δεν σου αρκεί. Γενικά όμως είναι μια ημέρα που είναι στραμμένο το βλέμμα σου σε πρακτικής φύσεως θέματα.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Η σημερινή μέρα σου προσφέρει συναισθήματα σταθερότητας, γεγονός εξαιρετικό αν είσαι ήδη σε σχέση. Από την άλλη, αν είσαι μόνος/μόνη, μπορείς να αποδεχτείς κοινωνικές προσκλήσεις και μπορεί να έχεις κάποια γνωριμία. Χρησιμοποίησε επίσης τον ρομαντισμό για να φέρεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει πιο κοντά.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Τα οικονομικά σου, μέσω σημαντικών προσώπων που στηρίζουν την δουλειά σου, μπορούν να βελτιωθούν. Ο Δίας όμως από το προηγούμενο ζώδιο συνεχίζει να σε προστατεύει από τις κακοτοπιές, φέρνοντας στο δρόμο σου πρόσωπα σαν «φύλακες-αγγέλους» και κινητοποιείσαι μετά από μια περίοδο αδράνειας. 

Αιγόκερως

Μια δυναμική μέρα για σένα, κυρίως σε θετικό επίπεδο, αρκεί να παραμερίσεις κάποιες επεκτατικές τάσεις και λοιπές υπερβολές πάνω στις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Βρες λοιπόν μέσα σου της αναγεννητικές δυνάμεις που κρύβεις και επικαλεστείς την αισιόδοξη πλευρά σου για να βρεις παράλληλα διεξόδους σε αδιέξοδα. Αυτές τις μέρες επίσης, να έχεις τις «κεραίες» σου ανοιχτές αφού δεν αποκλείεται να πάρεις μια πολύ σημαντική πληροφορία από κάποιο πρόσωπο του φιλικού σου περιβάλλοντος.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Παρά τις όποιες δυσκολίες συναντήσεις, τα ερωτικά σου είναι στο χέρι σου να κινηθούν. Παρόλα αυτά φρόντισε να χαλιναγωγήσεις κάποιες τάσεις που σε παρασύρουν σε επιπολαιότητες ή σκορπίσματα.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Μέσα από τις δικές σου ενέργειες και τις προσπάθειες που έχεις καταβάλει μπορείς να προωθήσεις εργασιακά ζητήματα, ωστόσο προσοχή σε ανούσιες σπατάλες. Τέλος, προτίμησε να κινηθείς αυτές τις μέρες με σύνεση. 

Υδροχόος

Αρκετά ουδέτερη η σημερινή μέρα, ασχολείσαι με πράγματα πιο πολύ εσωτερικά. Παράλληλα, θέλεις να βελτιώσεις την διάθεσή σου, γιατί έχεις πιεστεί το προηγούμενο διάστημα και έχεις ανάγκη από εσωτερική αρμονία και ισορροπία.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Σήμερα ενδεχομένως να νιώθεις πως η άλλη πλευρά έχει τον πρώτο λόγο στην εξέλιξη τον ερωτικών σου και όχι τόσο εσύ. Παράλληλα, ο κίνδυνος να παρασυρθείς σε επιπολαιότητες και μυστικές σχέσεις είναι ένα ακόμη πιθανό σενάριο για σου, ενώ ο Άρης στο ζώδιό σου κάνει τους γεννημένους τον Φεβρουάριο…πυρ και μανία!

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Δεν αποκλείεται αυτές τις μέρες να έρθουν πάλι στο προσκήνιο θέματα εργασιακά που σε απασχόλησαν στις αρχές του μήνα. Επιπλέον είσαι αποφασισμένος να αλλάξεις κάποια πράγματα στην δουλειά σου και σε αυτή την προσπάθεια ενισχύεσαι από τα οικονομικά τρίτων προσώπων. Τέλος, η σκληρή προσπάθεια στην εργασία σου δεν περνά απαρατήρητη από πρόσωπα κύρους. 

Ιχθύες

Η Σελήνη παραμένει απέναντί σου, αυτή τη φορά σχηματίζοντας και πάλι ευνοϊκές όψεις, γεγονός που δείχνει πως σήμερα το κλίμα είναι πιο βοηθητικό σε δυο κυρίως τομείς: διαπροσωπικές σχέσεις, αλλά και στόχους. Αυτές οι μέρες μάλιστα είναι ιδιαίτερα θετικές χάρη στο τρίγωνο του Ποσειδώνα από το ζώδιό σου και του Ήλιου, που πραγματοποιεί ένα όνειρό σου.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Μια πολύ καλή μέρα για τα ερωτικά σου, σταθεροποιητική για τους δεσμευμένους και πολλά υποσχόμενη για τους ελεύθερους. Αν ανήκεις στους γεννημένους το τρίτο δεκαήμερο ενδεχομένως να έχεις κάποια καβγαδάκια με το ταίρι σου, τα οποία όμως θα σταθούν αφορμή για να μπουν κάποια πράγματα στην θέση τους, να ωριμάσει η σχέση σου, αλλά και να περάσει σε ένα πιο σοβαρό επίπεδο.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Με τη βοήθεια κάποιων σημαντικών προσώπων του περιβάλλοντός σου μπορείς να υλοποιήσεις στόχους και να πραγματοποιήσεις κάποια όνειρα. Πρόσεξε μόνο την υπεραισιοδοξία, η οποία θα μπορούσε να σε παρασύρει σε λάθη.