Νατάσσα Μποφίλιου Κρύψου | Ακούστε το νέο της single - Radio Apolayseis

Breaking

Νατάσσα Μποφίλιου Κρύψου | Ακούστε το νέο της singleΝατάσσα Μποφίλιου Κρύψου: Πολύ δυναμική επιστροφή στην δισκογραφία φαίνεται να κάνει η αγαπημένη ερμηνεύτρια με το νέο της τραγούδι που κυκλοφορεί από την Feelgood Records.

Λίγους μήνες μετά την κυκλοφορία του διπλού CD «Μπελ Ρεβ live», η Νατάσσα Μποφίλιου επανέρχεται με το τρίτο single «Κρύψου». Ένα τραγούδι σε στίχους Γεράσιμου Ευαγγελάτου και μουσική Κώστα Τσίρκα που γράφτηκε το 2005 και είναι πλέον κλασικό μέσα στο μεγάλο προσωπικό ρεπερτόριο της Νατάσσας.
13 χρόνια μετά, ο Θέμης Καραμουρατίδης ενορχηστρώνει τη σπουδαία αυτή ερωτική μπαλάντα, μεταμορφώνοντάς τη σε μια “70s pop ερωτική bossa nova“, προσθέτοντας μάλιστα και νέα εισαγωγή, επηρεασμένη από τους «Εμιγκρέδες της Ρουμανίας» της Λένας Πλάτωνος.
 Σημειώνεται πως το «Κρύψου» στη ζωντανή ηχογράφησή του από την παράσταση«Μπελ Ρεβ» μαγεύει με τον πλούσιο ήχο του και τη μαγική ερμηνεία της Νατάσσας Μποφίλιου. Η ζωντανή ηχογράφηση έγινε στις 24 και 31 Μαρτίου 2018, στο GAZI LIVE, από τον Βασίλη Μιχαηλίδη και τον Αλκίνοο Περατινό.
Τέλος το τραγούδι συμπεριλαμβάνεται στο νέο άλμπουμ «Μπελ Ρεβ live» που κυκλοφορεί σε διπλό CD και ψηφιακά από τη Feelgood Records.
 Ακούστε ολόκληρο το άλμπουμ στο Spotify: https://spoti.fi/2NqoP6c

Νατάσσα Μποφίλιου Κρύψου | Ακούστε το νέο της single