Μαχαιρώματα χθες βράδυ στη Λεμεσό - Radio Apolayseis

Breaking

Μαχαιρώματα χθες βράδυ στη ΛεμεσόΓύρω στις 9 χθες βράδυ, 41χρονος μετέβη στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, με τραύμα στην κοιλιακή χώρα, όπου υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση και κρατήθηκε για νοσηλεία.

Σύμφωνα με τα υπό εξέταση στοιχεία, ο 41χρονος την ίδια μέρα, επισκέφθηκε υποστατικό επιδιόρθωσης ελαστικών με σκοπό την επιδιόρθωση ελαστικού του αυτοκινήτου του.

Κατά τη διάρκεια της διαδικασίας επιδιόρθωσης, ο 41χρονος εξέφρασε παράπονο, ότι προκλήθηκε ζημιά στο αυτοκίνητό του και αναχώρησε πεζός για να μεταβεί στην οικία του, που βρίσκεται σε κοντινή απόσταση.

Ακολούθως, 51χρονος, ο οποίος βρισκόταν στο πιο πάνω υποστατικό, ακολούθησε τον 41χρονο, του επιτέθηκε και τον τραυμάτισε στην κοιλιακή χώρα.

Εναντίον του 51χρονου, εκδόθηκε δικαστικό ένταλμα και συνελήφθη για διευκόλυνση των ανακρίσεων. Ανακρινόμενος, σε θεληματική του κατάθεση, ο 51χρονος φέρεται να παραδέχθηκε τη διάπραξη του αδικήματος και υπέδειξε σε μέλη της Αστυνομίας, τον χώρο όπου πέταξε το μαχαίρι, το οποίο παραλήφθηκε ως τεκμήριο.

Το ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις.