Τα ζώδια σήμερα (6/11/18) - Radio Apolayseis

Breaking

Τα ζώδια σήμερα (6/11/18)Κριός

Το πιο σημαντικό νέο της ημέρας όμως είναι η επιστροφή του ανάδρομου Ουρανού στο ζώδιό σου, ο οποίος θα παραμείνει εκεί για πέντε μήνες και θα φέρει τεράστιο κύμα αλλαγών, εγκαινιάζοντας παράλληλα ένα μεγάλο διάστημα που αποτινάζεις επαναστατικά από επάνω σου ό,τι δεν σου ταιριάζει αν έχεις γεννηθεί στο τέλος του ζωδίου, με καταστάσεις παρόμοιες με εκείνες του περασμένου Απρίλη και Μάη.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Μέχρι το μεσημέρι το κλίμα παραμένει πιο θετικό για τις δικές σου υποθέσεις στα προσωπικά, γενικότερα όμως οι συνθήκες δεν είναι τόσο αρνητικές όσο πιστεύεις, έστω κι αν εσύ εστιάζεις περισσότερο στους παρορμητισμούς. Γενικότερα όμως προσπάθησε να αφουγκραστείς και τις ανάγκες της άλλης πλευράς.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Είναι μια περίοδος όπου μπορείς να επενδύσεις στις συνεργασίες που κάνεις, ενώ εισπράττεις κάποια ενίσχυση από τρίτα πρόσωπα ή τακτοποιούνται οφειλές. 

Ταύρος 

Μέχρι το μεσημέρι σήμερα ασχολείσαι με εκκρεμότητες ρουτίνας, ενώ από το μεσημέρι και μετά ασχολείσαι κυρίως με τις υποθέσεις των άλλων. Το πιο σημαντικό νέο της ημέρας όμως είναι η επιστροφή του ανάδρομου Ουρανού στον Κριό, κάτι που για σένα μεταφράζεται σαν μια πεντάμηνη περίοδο που αντιμετωπίζεις πάλι φοβίες, ενοχές, ανασφάλειες και γενικότερα ότι σε κρατά πίσω, προετοιμάσου όμως καθώς θα υπάρχουν ψυχολογικές μεταπτώσεις.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Πριν το μεσημέρι είναι προτιμότερο να προσφέρεις τις υπηρεσίες σου όπου αυτό είναι απαραίτητο και να αφήσεις τους εγωισμούς στην άκρη, ενώ το βραδάκι μπορείς πιο άνετα να προσεγγίσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Πρόσεξε όμως τους παρορμητισμούς, παρότι διανύεις στα αισθηματικά μια βοηθητική περίοδο.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Μολονότι είναι περίοδος δημιουργική για σένα, ακόμη η στρόφιγγα των εσόδων μοιάζει πιο σφιχτή σε σύγκριση με τις άμεσες ανάγκες σου, το επόμενο διάστημα όμως οι υποθέσεις σου τακτοποιούνται ευκολότερα. 

Δίδυμος

Μέχρι το μεσημέρι, η σημερινή ημέρα σου δίνει τη δυνατότητα να προωθήσεις τις υποθέσεις που έχεις κατά νου. Αργότερα όμως μέσα στην ημέρα, η προσοχή σου στρέφεται στις υποχρεώσεις που σε περιμένουν μέσα στην καθημερινότητά σου, ακόμη κι αν σου φαίνονται ιδιαίτερα κουραστικές. Επίσης, από σήμερα ξεκινά πάλι ένα πιο διάστημα με ευκαιρίες για ολοκαίνουργιους στόχους, αλλά και «παράξενους» φίλους στο πλευρό σου, ειδικά αν έχεις γεννηθεί στο τέλος του ζωδίου.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Οι φίλοι διαδραματίζουν ένα πολύ σημαντικό ρόλο, ενώ μέσα από παρέες ανοίγεσαι, έχεις περισσότερη αισιοδοξία και αυτό εκπέμπεται στο περιβάλλον σου, προσελκύοντας νέα πρόσωπα, ωστόσο μην βιαστείς να πάρεις αποφάσεις, τουλάχιστον όχι μέχρι να ορθοδρομήσει η Αφροδίτη.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Σήμερα μπορείς να καταφέρεις πολλά στο εργασιακό σου περιβάλλον και η παραγωγικότητά σου ανταμείβεται, θα πρέπει όμως να είσαι απόλυτα συνεπής με τις υποχρεώσεις σου. Επίσης, κάποιες οφειλές σε προβληματίζουν. 

Καρκίνος 

Η σημερινή ημέρα ξεκινά με την προσοχή σου να παραμένει στραμμένη στο σπίτι και την οικογένεια. Αργότερα όμως μπορείς πιο εύκολα να προωθήσεις τα σχέδιά σου και ταυτόχρονα να περάσεις όμορφα. Επίσης, από σήμερα ο ανάδρομος Ουρανός επιστρέφει στο ζενίθ του ωροσκοπίου σου και σε ωθεί να δεις πάλι τις φιλοδοξίες σου για τους προσεχείς πέντε μήνες, ενώ παράλληλα προλογίζονται απρόσμενες αλλαγές με σημαντικά πρόσωπα που έχουν κάποια «εξουσία» πάνω σου, ειδικά αν έχεις γεννηθεί στο τέλος του ζωδίου.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Το οικείο περιβάλλον πρωταγωνιστεί στις αποφάσεις σου μέχρι το μεσημέρι, αργότερα όμως σου είναι πιο εύκολο να προσεγγίσεις τα αγαπημένα σου πρόσωπα.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Η τύχη μοιάζει να σου χαμογελά περισσότερο από το μεσημέρι και μετά, μπορείς λοιπόν να εκμεταλλευτείς τις ευκαιρίες που σε παρουσιάζονται. Άλλωστε, επιστρέφεις πλέον σε ένα μεγάλο διάστημα ριζικών αλλαγών στη δουλειά. 

Λέων

Μέχρι το μεσημέρι επικοινωνείς πιο εύκολα τις ιδέες σου. Αργότερα όμως μέσα στην ημέρα στρέφεσαι σε πιο ασφαλείς επιλογές, Παράλληλα όμως ξεκινά ένα ιδιαίτερα ελπιδοφόρο διάστημα όπου προχωρούν οι προσπάθειές σου, καθώς ο ανάδρομος Ουρανός από σήμερα επιστρέφει σε μια πιο φιλική θέση για το δικό σου ζώδιο. Θέματα σπουδών όμως, εξωτερικού και νομικές υποθέσεις θα χρειαστούν στο εξής μεγαλύτερη προσοχή καθώς έρχονται αλλαγές που αρχικά θα σε ξεβολέψουν.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Είσαι σε μια περίοδο που φέρνει εξελίξεις αλλά και ερωτηματικά στα προσωπικά και αυτό γίνεται αντιληπτό και στο ξεκίνημα της σημερινής ημέρας, ενώ η επικοινωνία είναι το δυνατό σου σημείο σε στιγμές που υπάρχουν προστριβές και εντάσεις. Αργότερα όμως σήμερα επιζητάς περισσότερη ασφάλεια στις σχέσεις σου.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Η μέρα αυτή σου δίνει τη δυνατότητα να βάλεις σε μια σειρά κάποιες υποχρεώσεις σου που έχουν μείνει σε εκκρεμότητα, ενώ παράλληλα έρχονται στο δρόμο σου πρόσωπα που στηρίζουν τις προσπάθειές σου. 

Παρθένος

Μέχρι το μεσημέρι της σημερινής ημέρας, τα πράγματα κυλούν σε γνώριμα πλαίσια και το σκηνικό σου δίνει πρόσφορο έδαφος να εντείνεις τις προσπάθειές σου για να υλοποιήσεις δημιουργικά σχέδια, ενώ αργότερα γίνεσαι πιο εξωστρεφής, αλλά και πιο διαλλακτικός με την αντίθετη άποψη, κάτι που σε φέρνει πιο κοντά στους ανθρώπους που σε περιβάλλουν.    

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Ακόμη κι αν το πρόγραμμά σου είναι γεμάτο, εσύ απόψε βρίσκεις λίγο χρόνο για να κάνεις μια μικρή βόλτα, μια διαδρομή με φιλικά πρόσωπα, ενώ προσπαθείς γενικότερα να βρεις αντικειμενικά τις καταστάσεις, παρότι το σημερινό πρωινό δείχνεις έντονη κτητικότητα με το ταίρι σου ή το άτομο που σε ενδιαφέρει.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Από σήμερα όμως ξεκινά μια μακρά περίοδος ανατροπών των οφειλών σου με το πέρασμα του ανάδρομου Ουρανού ξανά στον Κριό και οι σχέσεις σου με εφορία, δάνεια, τράπεζες ή οργανισμούς, περνούν από ριζικές αλλαγές. 

Ζυγός

Μέχρι το μεσημέρι η Σελήνη παραμένει στο δικό σου ζώδιο και φέρνει την ανάγκη για νέα ξεκινήματα. Από το μεσημέρι και μετά επιδιώκεις γνώριμα μονοπάτια και γενικότερα επιθυμείς ήρεμες και χαλαρές στιγμές. Από σήμερα όμως ο ανάδρομος Ουρανός επιστρέφει απέναντί σου για τους πέντε επόμενους μήνες, στον τομέα των διαπροσωπικών σου σχέσεων, δείχνοντας αλήθειες και φέρνοντας ριζικές αλλαγές ως προς τους ανθρώπους που έχεις δίπλα σου, ειδικά αν έχεις γεννηθεί στο τέλος του ζωδίου.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Το μεσημέρι είσαι λιγότερο διαλλακτικός/ή με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, ενώ η κτητικότητα δε λείπει. Επίσης, η νέα θέση του ανάδρομου Ουρανού, ο οποίος θα παραμείνει απέναντί σου καιρό, θα φέρει κεραυνοβόλους έρωτες, ανάγκη για ελευθερία, αλλά και απρόσμενους χωρισμούς.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Θα πρέπει να διαχειριστείς καλύτερα τις οικονομικές σου υποθέσεις σήμερα και ειδικά μετά το μεσημέρι και να μην παρασύρεσαι σε περιττά έξοδα, κυρίως σε ζητήματα που σχετίζονται και με οικονομικά τρίτων. 

Σκορπιός

Μέχρι το μεσημέρι της σημερινής ημέρας παραμένεις εσωστρεφής, μπορείς όμως να προετοιμάσεις τα επόμενα βήματά σου, ρυθμίζοντας και πρακτικές υποθέσεις, ενώ από το μεσημέρι και μετά, η Σελήνη περνά στο δικό σου ζώδιο, φέρνοντας στο προσκήνιο τα δικά σου προσωπικά θέματα. Από σήμερα επίσης ξεκινούν πάλι πολλές αλλαγές μέσα στην καθημερινότητά σου, λόγω της νέας θέσης του ανάδρομου Ουρανού στον Κριό.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Στο ξεκίνημα της ημέρας έχεις μια απροθυμία, γενικότερα όμως πρόκειται για ημέρα που σε βοηθά να δεις τις καταστάσεις στα προσωπικά σου πιο ρεαλιστικά κι αντικειμενικά, μέσα σε ένα διάστημα ευκαιριών αλλά και έντονων διλημμάτων.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Δημιουργώντας μια νέα αφετηρία για τις δραστηριότητές σου, μπορείς όμως να δεις το πορτοφόλι σου να γεμίζει χάρη στις ενέργειες άλλων. Ξεκινά όμως ένα μεγάλο διάστημα αλλαγών σε επαγγελματικό επίπεδο. 

Τοξότης

Από το μεσημέρι όμως και μετά η διάθεσή σου γίνεται πιο εσωστρεφής κι εσύ προτιμάς να περάσεις λίγο χρόνο μόνος ή με λίγους δικούς σου ανθρώπους δίπλα σου. Επίσης, από σήμερα ξεκινά ένα διάστημα που τα δημιουργικά σχέδιά σου ανανεώνονται, χάρη στη ευνοϊκή θέση που έχει πάλι ο ανάδρομος Ουρανός.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Μέχρι το μεσημέρι υπάρχει περισσότερη άνεση στο να επικοινωνήσεις με φίλους και να κινηθείς σε κοινή γραμμή πλεύσης, καθώς απόψε το βραδάκι είσαι πιο εσωστρεφής και επιδιώκεις να μείνεις μακριά από την πολυκοσμία, ενώ παράλληλα μπορείς και να ξεκουραστείς. Η επιστροφή του Ουρανού όμως στο κομμάτι των προσωπικών, δείχνει πως θα μπορούσε να υπάρξει μια ριζική αλλαγή, ειδικά αν έχεις γεννηθεί στο τέλος του ζωδίου.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Θα πρέπει να είσαι περισσότερο συνεπής με τις υποχρεώσεις που έχεις αναλάβει στο εργασιακό σου περιβάλλον, ενώ τα οικονομικά σου είναι λιγάκι πιεσμένα, αν και κάνεις φιλότιμες προσπάθειες να τα βάλεις σε σειρά. 

Αιγόκερως 

Από το μεσημέρι όμως και μετά έχεις περισσότερη ελευθερία να θέσεις τους στόχους σου προς υλοποίηση. Επίσης, από σήμερα ξεκινά ένα μεγάλο διάστημα όπου γίνονται ξανά πολλές αλλαγές στο σπίτι ή την οικογένεια, κι εσύ είναι πιθανό να κληθείς να προσαρμοστείς στο νέο οικείο περιβάλλον, ειδικά αν έχεις γεννηθεί στο τέλος του ζωδίου, μιας και τώρα τα πράγματα αλλάζουν ριζικά με την είσοδο του ανάδρομου Ουρανού στον Κριό.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Αυτή την περίοδο στηρίζεσαι στα πρόσωπα του κοντινού σου περιβάλλοντος, ενώ οι γνωριμίες αυξάνονται χάρη στις παρέες σου, ωστόσο μέχρι το μεσημέρι σήμερα κινείσαι σε συγκεκριμένες νόρμες και αυτό σε πιέζει. 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Μπορείς να δείξεις την αξία σου σε προϊστάμενους ή εργοδότες, ενώ γενικότερα υπάρχουν ευκαιρίες καριέρας, αν έχεις καταβάλλει και τις ανάλογες προσπάθειες. Επιπλέον, ακόμη κι αν τα πράγματα στα οικονομικά είναι πιεσμένα, το πορτοφόλι σου ποτέ δεν ξεμένει τελείως. 

Υδροχόος

Το ξεκίνημα της σημερινής ημέρας σου δίνει τη δυνατότητα να προωθήσεις πιο εύκολα τις υποθέσεις σου και να διευρύνεις τους ορίζοντές σου, ενώ από το μεσημέρι και μετά η Σελήνη περνώντας στο ζενίθ του ωροσκοπίου σου, φέρνει στο προσκήνιο την κοινωνική σου ζωή, όπου και εστιάζεις τη δράση σου. Από σήμερα όμως ο ανάδρομος Ουρανός περνώντας πάλι σε μια ευνοϊκή θέση σου χαρίζει δεύτερες ευκαιρίες να εξελίξεις τα βήματά σου και να προωθήσεις σχέδια.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Έχεις καλή διάθεση σήμερα και αυτό μεταδίδεται και στα πρόσωπα του φιλικού σου περιβάλλοντος, ενώ αργότερα σήμερα μπορείς να αποδεχτείς προσκλήσεις για κοινωνικές επαφές, θυμήσου όμως ότι έχεις ακόμη μια ευκαιρία, ειδικά αν έχεις γεννηθεί στο τέλος του ζωδίου.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Καταφέρνεις να προσεγγίσεις εργοδότες ή πρόσωπα κύρους με θετικές προοπτικές να εισακουστούν τα αιτήματά σου, όμως αυτές οι μέρες φέρνουν παγίδες που δεν τις βλέπεις και μπορεί να πέσεις θύμα εκμετάλλευσης. 

Ιχθύες

Το ξεκίνημα της σημερινής ημέρας σε βρίσκει περισσότερο εσωστρεφή και αφουγκράζεσαι τα πράγματα πριν αποφασίσεις να δράσεις, ενώ από το μεσημέρι και μετά η διάθεσή σου ανεβαίνει κι εσύ νιώθεις περισσότερη αισιοδοξία μπροστά στις καταστάσεις, θυμήσου όμως ότι διανύεις μια περίοδο με πολλές ευκαιρίες.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Δείχνεις έντονη κτητικότητα με τα αγαπημένα σου πρόσωπα σήμερα, γενικότερα όμως είσαι σε μια ευχάριστη περίοδο, όπου παρά τα όσα έχεις να διαχειριστείς, παράλληλα έχεις και τις ανάλογες λύσεις ή έστω διεξόδους για αυτά που σε πιέζουν. 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Ευκαιρίες για έσοδα στα οικονομικά άλλων, φέρνουν ευχάριστα νέα και για το δικό σου πορτοφόλι, παρά τις αλλαγές που υφίσταται το οικείο σου περιβάλλον. Γενικότερα όμως σήμερα μπορείς να διευθετήσεις οφειλές. Τέλος, ο ανάδρομος Ουρανός επιστρέφει στον τομέα των οικονομικών σου, φέρνοντας πάλι αποκαλύψεις του τρόπου με τον οποίο λειτουργείς ως προς το χρήμα, αλλά και απρόσμενες εξελίξεις.