Τα ζώδια σήμερα (02/12/18) - Radio Apolayseis

Breaking

Τα ζώδια σήμερα (02/12/18)


Κριός
Σήμερα πραγματικά θα ξεπεράσεις τα όρια και θα γίνεις αυταρχικός/ή απέναντι στα δικά σου άτομα, με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν εντάσεις. Προσπάθησε να μην αποκαλύψεις όλη την αλήθεια σου, γιατί ίσως μπλεχτείς σε καταστάσεις που δεν σε συμφέρουν. Σήμερα δε θα είσαι καλοπροαίρετος/η με το ταίρι σου, καθώς αν δε δεχτεί αυτά που θα πεις, θα υπάρξει ένας καυγάς μεταξύ σας. Αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου, μην κάνεις πονηρές κινήσεις με σκοπό να πλησιάσεις ένα άτομο που σε ενδιαφέρει.

Με την Σελήνη στον Ζυγό, αγαπημένε μου Κριέ, σήμερα θα σε απασχολήσουν ιδιαίτερα οι σχέσεις σου με τους άλλους της ζωής σου. Αν ανήκεις στους δεσμευμένους του ζωδίου μάλιστα, το τετράγωνο της Σελήνης με τον Κρόνο μπορεί να προκαλέσει εντάσεις και διενέξεις με το ταίρι σου, κι αυτό θα οφείλεται αποκλειστικά σ’ εσένα, που θα έχεις μια μάλλον εριστική συμπεριφορά και θα καταφέρεις να εκνευρίσεις και το/τη σύντροφό σου! Η συμβουλή των άστρων είναι να εκτονώσεις την ένταση που νοιώθεις στην κρεββατοκάμαρα, όπου πραγματικά είναι το πεδίο δράσης που… διαπρέπεις! Όσο για σένα που είσαι… ελεύθερο πουλί, σήμερα μπορείς να επιδοθείς στο αγαπημένο σου σπορ, το φλερτ, και να κάνεις νέες γνωριμίες, αλλά ως εκεί! Μη βιαστείς να δεσμευτείς και μη δώσεις υποσχέσεις για το μέλλον!

Ταύρος

Ίσως δημιουργηθεί μια μικρή αναστάτωση μέσα στην οικογένειά σου και αυτό θα εντείνει τη συναισθηματική σου κατάπτωση. Σημασία έχει να κρατήσεις τα νεύρα και το άγχος σου και να μην τα βάλεις με άτομα που βρίσκονται γύρω σου, γιατί μετά θα το μετανιώσεις. Μη βγάλεις την πίεση και το θυμό σου πάνω στο ταίρι σου, αλλά προσπάθησε να διαφυλάξεις τη σχέση σου από τα προβλήματά σου. Αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου, μη λειτουργήσεις ύπουλα σε μια νέα σου γνωριμία και δείξε ποιος/α πραγματικά είσαι από την αρχή.

Με την Σελήνη από τον Ζυγό, αγαπημένε μου Ταύρε, προτεραιότητα για σένα σήμερα θα είναι τα επαγγελματικά σου, και συγκεκριμένα οι υποχρεώσεις σου, που παραμένουν σε εκκρεμότητα! Αυτό μπορεί να σου προκαλέσει εκνευρισμό και με το τετράγωνο της Σελήνης με τον Κρόνο μπορεί να θελήσεις να τον εκτονώσεις στο ταίρι σου, που στο κάτω κάτω δε φταίει σε τίποτα! Αν θέλεις να… παραμείνεις δεσμευμένος/η λοιπόν, φρόντισε να συμμαζευτείς και να χαλιναγωγήσεις τα νεύρα σου, για να μη φέρεις την κατάσταση στα άκρα! Όσο για σένα που παραμένεις αδέσμευτος, σήμερα μην περιμένεις και πολλά, γιατί με τόσες ευθύνες και υποχρεώσεις δεν θα σου μείνει καθόλου καιρός να ασχοληθείς με την προσωπική σου ζωή, παρόλο που είναι Κυριακή! Δεν πειράζει όμως, αύριο ξημερώνει μια άλλη μέρα, πολύ καλύτερη!

Δίδυμος

Η μέρα θα σε κάνει να αφήσεις τα δικά σου θέματα στη άκρη και να ρίξεις όλο το βάρος σου στους φίλους σου. Αυτό όμως, ίσως σε φέρει σε κάποια αμφιβολία για τα πραγματικά τους αισθήματα απέναντί σου και ίσως σε βάλει σε έντονα αρνητικές σκέψεις, αν σε αγαπάνε κάποιοι φίλοι σου πραγματικά ή όχι. Θα καταλάβεις σήμερα ότι το ταίρι σου έχει διαφορετική αντίληψη για τη ζωή σε σχέση με αυτά που πιστεύεις εσύ, αλλά μην το δεις αρνητικά αυτό. Ο καθένας είναι μοναδικός. Αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου, μην κάνεις επιπόλαιες κινήσεις απέναντι σε ένα άτομο που σε ενδιαφέρει εδώ και καιρό.

Με την Σελήνη στον Ζυγό, αγαπημένε μου Δίδυμε, σήμερα η κοινωνικότητά σου θα είναι στα ύψη! Θέλεις να συναντηθείς με τους φίλους σου, αλλά και να διευρύνεις τον κύκλο σου και να περάσεις τη μέρα σου ευχάριστα και χαλαρά! Όμως, μην ξεχάσεις να συμπεριλάβεις και το ταίρι σου στα σχέδιά σου, αν ανήκεις στους δεσμευμένους του ζωδίου, γιατί αλλιώς θα αναγκαστείς να υποστείς τη γκρίνια και τα παράπονά του, που δε θα είναι και αδικαιολόγητα! Από την άλλη, εσύ που δεν έχεις σχέση μπορείς να απολαύσεις άφοβα την παρέα των φίλων σου και να ασχοληθείς με τις δραστηριότητες που σε ευχαριστούν, όμως με το τετράγωνο της Σελήνης με τον Κρόνο, πρόσεξε τα φλερτ και τις νέες γνωριμίες, γιατί μπορεί να κάνεις λανθασμένες επιλογές, που αύριο θα μετανιώσεις!

Καρκίνος

Οι προσπάθειές σου να δείξεις την αξία σου στους άλλους σε κάνουν να θέλεις να διεκδικήσεις τα θέλω σου αλλά και τα πιστεύω σου. Μην κάνεις κάτι που θα προκαλέσει αρνητικά σχόλια στη δουλειά σου και μην μπλεχτείς σε ενέργειες, που θα σε φέρουν μπροστά σε δίλημμα. Το ταίρι σου σήμερα θέλει να σε δει και να σου μιλήσει, γιατί έχει ανάγκη να σου πει πράγματα που αφορούν τη σχέση σας. Αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου, δείξε τον αληθινό σου εαυτό για να μπορέσουν άτομα που ενδιαφέρονται για εσένα, να σε πλησιάσουν.

Σήμερα, αγαπημένε μου Καρκίνε, με την Σελήνη από τον Ζυγό σε τετράγωνο με τον Κρόνο, το νευρικό σου σύστημα δε θα είναι και στα καλύτερά του! Μπορεί να θυμηθείς δυσάρεστα γεγονότα του παρελθόντος, μπορεί και το ταίρι σου να εγείρει ζητήματα ή να εκφράσει κάποια παράπονα, ό,τι και να γίνει όμως, μπορεί πολύ εύκολα να οδηγήσει σε καυγά και να προκαλέσει χάσμα μεταξύ σας! Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να προσπαθήσεις να περιορίσεις τις αρνητικές σκέψεις και συγκρατήσεις τον εκνευρισμό σου κάνοντας κάτι που σε ευχαριστεί και σε χαλαρώνει. Το ίδιο ισχύει και για σένα που δεν έχεις ταίρι, αφού η ευθιξία σου σήμερα θα έχει το πάνω χέρι και μπορεί πολύ εύκολα να παρεξηγήσεις τις προθέσεις ενός ατόμου που σε πλησιάζει με ερωτικές διαθέσεις!

Λέων

Ένα αρνητικό κλίμα που θα δημιουργηθεί με εσένα και με δικά σου άτομα, σε κάνει να καταλήγεις σε καβγά μαζί τους και να θέλεις να επιβάλεις τις δίκες σου απόψεις. Όποιος δε θέλει να σε ακολουθήσει ή δε συμφωνεί μαζί σου, θα περνά αυτόματα στο κενό. Θα έχεις ένα διάλογο με το ταίρι σου, που θα οδηγήσει σε διαφορετικές απόψεις ανάμεσά σας και θα δημιουργήσει ένταση μέσα στη σχέση σας. Αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου μη δείξεις καταπίεση απέναντι σε μια νέα γνωριμία και μην ψάχνεις αφορμή για να εκνευριστείς.

Με την Σελήνη σήμερα να συνεχίζει την πορεία της στο ζώδιο του Ζυγού σχηματίζοντας εξάγωνο με τον Δία και τον Ήλιο, αγαπημένε μου Λέοντα, η επικοινωνιακή σου δεινότητα είναι στα φόρτε της και μπορείς να προωθήσεις τις επιθυμίες σου στο ταίρι σου και να γίνουν αποδεκτές! Έτσι, μπορείς να περάσεις μια όμορφη κι αισθησιακή μέρα μαζί του! Βέβαια, κάποιες εντάσεις μπορεί να προκαλέσει το τετράγωνο της Σελήνης με τον Κρόνο, που όμως μπορούν να εκτονωθούν και στο… κρεββάτι! Εσύ που είσαι αδέσμευτος/η, πρόσεξε τη βιασύνη και τον παρορμητισμό σου απέναντι σε μια νέα γνωριμία. Μη βιαστείς να ενθουσιαστείς μαζί της, αν δεν σιγουρευτείς πρώτα ότι θέλετε τα ίδια πράγματα! Αλλιώς, μπορεί να περάσεις… καλά σήμερα, αλλά από αύριο θα αρχίσουν τα προβλήματα, κάτι που σίγουρα δεν το θέλεις!

Παρθένος

Να θυμάσαι ότι είναι σημαντικό να καθίσεις και να δεις τα λάθη που κάνεις κι εσύ απέναντι στους άλλους. Προσπάθησε να συγκρατήσεις τον εαυτό σου και να μην πεις λόγια που μετά θα μετανιώσεις, πληγώνοντας άτομα που σε αγαπούν. Νιώθεις ότι το ταίρι σου κάτι σου κρύβει και αυτή η καχυποψία σου θα δημιουργήσει μεγάλα προβλήματα στη σχέση σου και θα φέρει μεγάλη εσωτερική αναστάτωση. Αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου, μην γίνεις φορτικός από την αρχή σε ένα άτομο που γνώρισες πρόσφατα.

Με την Σελήνη στον Ζυγό σε τετράγωνο με τον Κρόνο, αγαπημένε μου Παρθένε, σήμερα θα σε απασχολήσουν κυρίως τα οικονομικά σου, αλλά αυτό θα επηρεάσει και τον αισθηματικό τομέα! Αν ανήκεις στους δεσμευμένους, μπορεί να προκύψουν εντάσεις, διαφωνίες και ρήξεις με το ταίρι σου, με αφορμή χρηματικά ζητήματα. Προσπάθησε να ελέγξεις την ανασφάλειά σου σε αυτόν τον τομέα και μην κατηγορείς τον/τη σύντροφό σου άδικα, γιατί έτσι μπορεί να ωθήσεις τη σχέση σου στα άκρα. Από την άλλη, εσύ που ανήκεις στους αδέσμευτους του ζωδίου μην προσπαθήσεις να κερδίσεις το άτομο που σε ενδιαφέρει, κάνοντας υπερβολές και άσκοπα έξοδα, γιατί αφενός με αυτό τον τρόπο δε θα πετύχεις το σκοπό σου, αφετέρου αύριο θα το έχεις μετανιώσει, όταν θα δεις το πορτοφόλι σου άδειο…

Ζυγός

Προσπάθησε να συγκρατήσεις τα νεύρα σου και μην αφήσεις την παρόρμησή σου να υπερισχύσει, γιατί θα δημιουργηθούν σοβαρά θέματα στις σχέσεις σου. Πρόσεξε καλά σήμερα, γιατί ένας καβγάς με το ταίρι σου θα οδηγήσει σε ανεξέλεγκτες καταστάσεις και η μια κουβέντα θα φέρει την άλλη, με αποτέλεσμα να πληγωθείτε και οι δυο. Αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου, μη βιάζεσαι να κάνεις μια γνωριμία, μόνο και μόνο για να βγεις από τη μοναξιά σου.

Με την Σελήνη στο ζώδιό σου σε εξάγωνο με τον Δία και τον Ήλιο και τετράγωνο με τον Κρόνο, αγαπημένε μου Ζυγέ, σήμερα τα μυαλά σου μπορεί να είναι… πάνω από το κεφάλι σου! Μια εγωιστική διάθεση θα σε διακρίνει, ενώ δεν αποκλείεται να νοιώσεις κι έναν αδικαιολόγητο εκνευρισμό όταν δεν θα περνάει το δικό σου, πράγμα που μπορεί να φέρει καυγάδες με το ταίρι σου, αν επιμείνεις να υποστηρίζεις πεισματικά τις απόψεις σου και δεν αξιοποιήσεις τη γνωστή σου διπλωματία. Αλλά κι εσύ που παραμένεις αδέσμευτος, σήμερα πρόσεξε τις νέες γνωριμίες που θα κάνεις! Μπορεί η αυτοπεποίθησή σου να φέρει πολλά φλερτ, όμως εσύ μπορεί να μην είσαι σε θέση να κάνεις τη σωστή επιλογή και να παρασυρθείς από την εμφάνιση μόνο, παραβλέποντας την προσωπικότητα!

Σκορπιός

Σήμερα οι πολλές δουλειές που έχεις θα σου προκαλέσουν πίεση, με αποτέλεσμα να ξεσπάσεις τα νεύρα σου σε πολύ κοντινά σου άτομα. Κάποιες ταραχές στον εργασιακό σου χώρο θα υπάρξουν και καλύτερα είναι να κρατάς το στόμα σου κλειστό. Η κούραση που νιώθεις, σωματική και ψυχολογική, θα σε κάνει να τα βάλεις με το ταίρι σου, αλλά προσπάθησε να εξηγήσεις ότι δεν φταίει αυτός/ή σε κάτι. Αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου, ίσως μια γνωριμία από εκεί που δεν την περιμένεις, θα ενεργοποιήσει ξανά το ερωτικό σου ενδιαφέρον.

Με την Σελήνη από τον Ζυγό σε τετράγωνο με τον Κρόνο, αγαπημένε μου Σκορπιέ, αλλά και με τον ανάδρομο Ερμή να έχει ήδη περάσει στο ζώδιό σου, σήμερα καλό θα είναι να προσέξεις ιδιαίτερα τα αισθηματικά σου, γιατί μπορεί να μη σηκώνεις… μύγα στο σπαθί σου. Ο εκνευρισμός σου είναι εμφανής και καταφέρνεις να ηλεκτρίσεις την ατμόσφαιρα, φέρνοντας το ταίρι σου σε δύσκολη θέση. Δεν αποκλείεται μάλιστα να ξεσηκώσεις και την αντίδρασή του, αν είναι σε ανάλογη φάση με τη δική σου, και η ρήξη μεταξύ σας θα είναι αναπόφευκτη, αν δεν δείξεις ψυχραιμία! Αλλά κι εσύ που παραμένεις αδέσμευτος/η, να ξέρεις πως σήμερα δεν είναι και η καλύτερη μέρα να ξεκινήσεις μια νέα σχέση, γιατί αυτή μπορεί να χαρακτηρίζεται από χειριστικές συμπεριφορές και παιχνίδια “εξουσίας”!

Τοξότης

Μη ξεσπάσεις άδικα σε άτομα που δε φταίνε σε κάτι και πήγαινε μια βόλτα, για να ηρεμήσεις και να σου φύγουν όλες οι αρνητικές σκέψεις που περνάνε στο μυαλό σου, αλλά και για να… γλυτώσουν κάποια άτομα που είναι δίπλα σου. Σήμερα το ταίρι σου θα έχει άλλα σχέδια για εσάς το βράδυ, αλλά εσύ θα έχεις κανονίσει κάτι άλλο, με αποτέλεσμα να υπάρξει μια μικρή διαφωνία μεταξύ σας. Αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου, μια νέα γνωριμία μπορεί να μην έχει το αποτέλεσμα που θέλεις, αλλά μην το βάζεις κάτω. Κι αύριο μέρα είναι!

Σήμερα, αγαπημένε μου Τοξότη, με την Σελήνη στον Ζυγό σε εξάγωνο με τον Δία και τον Ήλιο, η επικοινωνιακή και κοινωνική σου διάθεση θα είναι στα ύψη και το σπίτι δεν θα σε κρατάει! Αν είσαι δεσμευμένος λοιπόν, μπορείς να πάρεις το ταίρι σου και να βγείτε με κοινούς φίλους, κάτι που μπορεί να σας ανανεώσει και να σας βγάλει από τη ρουτίνα. Ωστόσο πρόσεξε, μην αφήσεις τρίτα άτομα να ανακατευτούν στα προσωπικά σου, γιατί αυτό μπορεί να προκαλέσει εντάσεις και καυγάδες στο τέλος, είτε με το ταίρι σου είτε με κάποιο φιλικό σου πρόσωπο. Από την άλλη, εσύ που δεν έχεις σχέση αυτό το διάστημα, πάρε τους φίλους σου και βγες να διασκεδάσεις. Σίγουρα θα κάνεις νέες κι ενδιαφέρουσες γνωριμίες, που θα σου ανεβάσουν την αυτοπεποίθηση, όμως μη βιαστείς να προχωρήσεις με κάποια από αυτές!

Αιγόκερως

Σήμερα θα προσπαθήσεις να δείξεις στους δικούς σου ότι έχεις δίκιο σε ένα θέμα που σας αφορά γενικά. Επιθυμείς να τους κάνεις να ασχοληθούν μαζί σου και να κατανοήσουν τα δικά σου θέλω. Ίσως αυτό όμως σε κάνει πιεστικό/ή με τους γύρω σου, ακόμα και με την οικογένειά σου. Αν η άποψή τους είναι διαφορετική από τη δική σου, τότε θα βγάλεις στην φόρα έναν άλλο εαυτό. Προσπάθησε όμως να μη δημιουργήσεις εντάσεις, που θα φέρουν διχόνοια ανάμεσά σας. Βρες ένα πιο δημοκρατικό τρόπο να τους πείσεις, γιατί η επομένη μέρα θα σε κάνει να τα ξεχάσεις όλα. Σήμερα έχεις ανάγκη να έρθεις κοντά στο ταίρι σου και να νιώσεις τη ζεστασιά και την αγάπη του/ης. Έχεις ανάγκη να σε προσέξει. Αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου, μην έχεις τρελές απαιτήσεις από μια καινούργια γνωριμία που έχεις κάνει.

Σήμερα, με την Σελήνη από τον Ζυγό σε τετράγωνο με τον Κρόνο από το ζώδιό σου, αγαπημένε μου Αιγόκερε, θα σε απασχολήσουν ιδιαίτερα τα επαγγελματικά σου, αφήνοντας σε δεύτερη μοίρα τα προσωπικά θέματα. Αυτό μπορεί να φέρει παράπονα και γκρίνιες από το ταίρι σου και μάλιστα όχι άδικα, καθώς με τη στάση σου θα είναι σαν να το αγνοείς επιδεικτικά! Αν θέλεις λοιπόν να αποφύγεις τα προβλήματα, φρόντισε να κρατήσεις τις ισορροπίες και να συγκρατήσεις έναν πιθανό εκνευρισμό που μπορεί να νοιώσεις! Από την άλλη, εσύ που αυτό το διάστημα δεν έχεις κάποια σχέση καλό θα είναι να διαχωρίσεις τα επαγγελματικά από τα προσωπικά σου. Ένα ειδύλλιο που αναπτύσσεται στον χώρο της δουλειάς σου μπορεί να είναι ιδιαίτερα δελεαστικό, όμως μπορεί και να βρεθείς εκτεθειμένος/η στα καλά καθούμενα!

Υδροχόος

Ό,τι και να γίνει σήμερα, θα σε κάνει να διαφωνείς με όλους και να προσπαθείς να επιβάλεις τη δική σου άποψη. Ίσως λειτουργήσεις αυταρχικά απέναντι στους άλλους, με σκοπό να τους κάνεις να σε ακολουθήσουν και να δεχτούν τις δίκες σου θεωρίες που θα προβάλεις. Όλο αυτό θα σε φέρει σε ένταση με τους γύρω σου. Ακόμα και με πρόσωπα του στενού σου περιβάλλοντος, θα καταλήξεις σε τσακωμό και διαφωνία. Το ταίρι σου θα δυσκολευτεί σήμερα μαζί σου, αφού θα έχει να αντιμετωπίσει τον εκνευρισμό σου και την κακή συμπεριφορά σου. Αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου, προσπάθησε να αποφύγεις σήμερα νέες γνωριμίες, γιατί θα καταλήξεις σε αμφισβήτηση και αμφιβολίες.

Με την Σελήνη στον Ζυγό σε εξάγωνο με τον Δία και τον Ήλιο να φωτίζει την κοινωνική σου πλευρά, αγαπημένε Υδροχόε, σήμερα έχεις την ανάγκη να βρεθείς με κόσμο, να επικοινωνήσεις, να ανταλλάξεις απόψεις, αλλά και να φλερτάρεις, είτε είσαι δεσμευμένος είτε όχι! Με τονισμένη την αυταρέσκειά σου μπορεί να είσαι κάπως επιρρεπής στην κολακεία, ενώ σε αισθηματικό επίπεδο οι πειρασμοί θα είναι πολλοί! Αν είσαι αδέσμευτος, μπορείς να υποκύψεις… αβασάνιστα, αρκεί να μην έχεις προσδοκίες για το μέλλον, αφού η μέρα δεν προσφέρεται για δεσμεύσεις! Αν όμως έχεις ήδη ταίρι, καλό θα είναι να προσέχεις και να αποφύγεις τις… απιστίες, γιατί η ώρα του καυγά δεν αργεί! Καλύτερα να εκτονώσεις τη libido σου (που θα είναι στο ζενίθ της) με το ταίρι σου! Είναι σίγουρο πως θα περάσεις τέλεια!

Ιχθύς

Σήμερα έχεις ακόμα εκκρεμότητες με τα οικονομικά σου και αυτό σε κάνει να νιώθεις όχι μόνο πίεση, αλλά και ψυχολογική πτώση. Θα ζητήσεις βοήθεια από κάποιους φίλους σου και αυτό θα σε κάνει να καταλάβεις την αξία των πραγματικών φίλων και θα σε πείσει ότι ακόμα υπάρχουν άτομα δίπλα σου, που θέλουν να σε βοηθήσουν. Η πίεση στον οικονομικό τομέα ίσως να δημιουργήσει προβλήματα με το ταίρι σου, αλλά καλό είναι να αφήσεις τα προβλήματά σου έξω από τη σχέση σου. Αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου, μια νέα γνωριμία θα σε βάλει ξανά στο παιχνίδι του έρωτα.

Το αστρολογικό γεγονός της μέρας είναι η μετακίνηση της Αφροδίτης στο ζώδιο του Σκορπιού, που θα ευνοήσει ιδιαίτερα τα αισθηματικά σου, αγαπημένε μου Ιχθύ. Όμως, αυτό που σε επηρεάζει πιο άμεσα σήμερα είναι η Σελήνη από το ζώδιο του Ζυγού και μάλιστα σε τετράγωνο με τον Κρόνο, που μπορεί να προκαλέσει έναν εκνευρισμό, μια ανασφάλεια και μια αίσθηση απογοήτευσης στα αισθηματικά σου! Αυτό μπορεί να σου δημιουργήσει μια αναίτια διάθεση για καυγά, όμως συγκρατήσου, γιατί το ταίρι σου δε φταίει σε τίποτα και είναι κρίμα να προκαλέσεις ρωγμές στη σχέση σου χωρίς λόγο! Από την άλλη, εσύ που είσαι αδέσμευτος/η ίσως επενδύσεις πολλά σε μια νέα γνωριμία που θα κάνεις και θα σε αναστατώσει. Όμως πρόσεξε, γιατί ο κίνδυνος να απογοητευτείς είναι πολύ πιθανός!