Θεσσαλονίκη: Αυτές οι περιοχές θα αντιμετωπίσουν προβλήματα υδροδότησης λόγω εργασιών - Radio Apolayseis

Breaking

Θεσσαλονίκη: Αυτές οι περιοχές θα αντιμετωπίσουν προβλήματα υδροδότησης λόγω εργασιώνΠροβλήματα υδροδότησης θα υπάρχουν σήμερα Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου, όπως ενημερώνει με ανακοίνωσήτη της η Εταιρεία Ύδρευσης & Αποχέτευσης Θεσσαλονίκης, καθώς θα πραγματοποιηθούν εργασίες επισκευής μειωτή πίεσης διατομής Φ500 από τις 11:00 μ.μ (σήμερα) έως τις 5:30 π.μ (αύριο το πρωί )13 Δεκεμβρίου 2018.
Προβλήματα υδροδότησης θα αντιμετωπίσουν οι κάτοικοι στις περιοχές Αγίας Τριάδας, Ανάληψη, Μαρτίου, Μπότσαρη, Βούλγαρη και πιο συγκεκριμένα στην περιοχή που περικλείεται από τις οδούς Καυταντζόγλου, Εγνατία, Παπάφη, 25ης Μαρτίου, Μ.Αλεξάνδρου, Β.Όλγας καθώς και σε όλες τις παρακείμενες σε αυτές οδούς του Δήμου Θεσσαλονίκης. στην οδό Μπότσαρη με Ιωνίας στη Κάτω Τούμπα του Δήμου Θεσσαλονίκης.
Οι εργασίες που θα εκτελεστούν στην οδό Μπότσαρη με Ιωνίας στη Κάτω Τούμπα, είναι απαραίτητες για την ομαλή λειτουργία του δικτύου ύδρευσης και θα καταβληθούν προσπάθειες για την όσο το δυνατό ταχύτερη αποκατάσταση της υδροδότησης, όπως επισημαίνεται στην ανακοίνωση.
Έκτακτες διακοπές
Έκτακτη διακοπή έχει αυτή την ώρα περιοχή της Καλαμαριάς, συγκεκριμένα αυτή που περιλαμβάνει τις οδούς Αριστείδου, Εθνικής Αντιστάσεως και όλες τις παρακείμενες οδούς
Η υδροδότηση θα αποκατασταθεί στις 12:00.