Αστυνομικοί του Τ.Α.Ωραιοκάστρου συνέλαβαν διαρρήκτη με έντονη δράση στη περιοχή - Radio Apolayseis

Breaking

Αστυνομικοί του Τ.Α.Ωραιοκάστρου συνέλαβαν διαρρήκτη με έντονη δράση στη περιοχήΤο δύσκολο έργο τους με πενιχρά μέσα ασκούν οι αστυνομικοί του τμήματος Ωραιοκάστρου.

Παρ’ όλο την μεγάλη έλλειψη  προσωπικού του τμήματος,χωρίς εξοπλισμό,χωρίς περιπολικό…καταφέρουν με πρωτεργάτη το πάθος τους για την ασφάλεια των πολιτών να αγωνίζονται καθημερινά και να τα καταφέρουν  αξιέπαινα!!!! Όπως για παράδειγμα η χθεσινή σύλληψη διαρρήκτη που έντονη δράση στο Ωραιόκαστρο.

Συνελήφθη επ’ αυτοφώρω απο αστυνομικούς του Τμήματος ασφαλείας Ωραιοκάστρου χθες βράδυ 29/12/18 στο Ωραιόκαστρο 00.30 υπήκοος Αλγερίας ο οποίος μαζί με άλλον δράστη, που διαφεύγει τη σύλληψη, προέβηκαν σε διάρρηξη  μιας μονοκατοικίας και αφού πρόλαβαν να ανακατέψουν όλο το σπίτι και αφαίρεσαν ένα κοντρόλ όπου με αυτό άνοιξαν και τη γκαραζόπορτα και έψαξαν και αυτή.
Χτύπησε ο συναγερμός και προσπάθησαν να διαφύγουν.Τη στιγμή εκείνη ήρθαν οι αστυνομικοί της ασφάλειας όπου κατάφεραν να συλλάβουν τον ένα δράστη και ο άλλος να διαφύγει μέσα στο δάσος.
Πάνω του βρέθηκαν αρκετά διαρρηκτικά εργαλεία ένα ΜΑΧΑΊΡΙ κυνηγιού ένα έλασμα ειδικό για διαρρήξεις μπαλκονόπορτας και πόρτας και κάποια λίγα χρήματα. Όπως διαπιστώθηκε εμπλέκεται και σε άλλη διάρρηξη στη περιοχή της Γαλήνης Ωραιοκάστρου όπου είχαν αφαιρέσει διαφορά χρυσαφικά και χρήματα.
Η έρευνα συνεχίζεται για τυχόν εμπλοκή του και σε άλλες περιπτώσεις στην περιοχή του Ωραιοκάστρου.