Ανοίγει σήμερα τις πύλες του το "Μαγεμένο Στρατόπεδο" του Δήμου Παύλου Μελά - Radio Apolayseis

Breaking

Ανοίγει σήμερα τις πύλες του το "Μαγεμένο Στρατόπεδο" του Δήμου Παύλου Μελά


Ανοίγει σήμερα τις πύλες του, το Χριστουγεννιάτικο χωριό «Μαγεμένο Στρατόπεδο», στο χώρο του πρώην στρατοπέδου και μελλοντικού Μητροπολιτικού Πάρκου Παύλου Μελά, απέναντι από το Δημαρχείο, στη Σταυρούπολη, την Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου 2018 και μέχρι την Πρωτοχρονιά, τις ώρες 17.00 - 21.00.
Θα προσφέρει μοναδικές εμπειρίες σε μικρούς και μεγάλους, με είσοδο ελεύθερη για όλες τις εκδηλώσεις, δραστηριότητες, βιωματικά εργαστήρια.
Η μαγεία επιστρέφει και ο Δήμαρχος Παύλου Μελά Δημήτρης Δεμουρτζίδης, η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής Χαρά Αμανατίδου και το Τμήμα Υγείας, Κοινωνικών και Προνοιακών Θεμάτων, προσκαλούν το κοινό να επισκεφθούν για 2η χρονιά το μαγικό βασίλειο, να ανάψουν το χριστουγεννιάτικο δέντρο, να τραγουδήσουν τα κάλαντα, να ζήσουν την εορταστική ατμόσφαιρα, στο σπίτι του Άη Βασίλη, στις 3 κεντρικές σκηνές εκδηλώσεων, στα άλλα θεματικά σπιτάκια και χώρους (όλα προστατευμένα από τις όποιες καιρικές συνθήκες), σε συνεργασία με συλλόγους και σημαντικούς φορείς της Θεσσαλονίκης.
Μάλιστα οι διοργανωτές θα πρωτοτυπήσουν καθώς η αλλαγή του χρόνου θα γίνει με ποντιακά έθιμα και ένα ζωντανό μουσικό πρόγραμμα υπό τους ήχους της ποντιακής λύρας!
Στην τελετή έναρξης, που θα πραγματοποιηθεί στις 19:00 συμμετέχουν μεταξύ άλλων και τα ΚΑΠΗ από όλες τις Δημοτικές Ενότητες του Δήμου Παύλου Μελά. Οι κυρίες της Τρίτης Ηλικίας ετοιμάζουν γλυκίσματα παραδοσιακά και υποδέχονται μικρούς και μεγάλους επισκέπτες στο Μαγεμένο Στρατόπεδο.