Τα ζώδια σήμερα (06/01/19) - Radio Apolayseis

Breaking

Τα ζώδια σήμερα (06/01/19)


Κριός

Αυτή η μέρα κινείται στον απόηχο της έκλειψης που πραγματοποιήθηκε τα ξημερώματα σε θέση κόντρα για το ζώδιό σου, η οποία όμως είναι αρκετά πιεστική κυρίως λόγω των πολλών θεμάτων που πρέπει να διαχειριστείς, γεγονός που σε κάνει οξύθυμο. Δεν αποκλείεται επίσης να νιώσεις πως η φωνή σου δεν εισακούγεται ή πως οι προσπάθειές σου δεν γίνονται αντιληπτές, ακολουθώντας όμως την διαίσθησή σου, μπορείς να βρεις λύσεις. 

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
 
Αν και σήμερα τα προσωπικά δεν είναι η πρώτη σου προτεραιότητα, εντούτοις βρίσκεσαι σε ένα βοηθητικό κλίμα καθώς υπάρχει ένα πρόσωπο που σε στηρίζει ουσιαστικά και το ερωτικό σου ταπεραμέντο είναι φλογερό. 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
 
Δεν είναι η καταλληλότερη των ημερών σήμερα για να έρθεις σε σύγκρουση με πρόσωπα κύρους, προϊσταμένους ή γενικότερα με ανθρώπους που έχουν λόγο στην εργασία σου. Επίσης, μπορεί να έχεις κοινωνικές υποχρεώσεις, ενώ οφειλές προς τρίτους, δάνεια ή κάρτες απαιτούν να τα διευθετήσεις. 


Ταύρος
Μολονότι πρόκειται για μια ημέρα που δεν είναι ιδιαίτερα δυσαρμονική για σένα, είναι προτιμότερο όμως να κάνεις διπλωματικούς χειρισμούς, μετά την ηλιακή έκλειψη που προηγήθηκε τα ξημερώματα. Ωστόσο, μια συμφωνία στην οποία είχες επενδύσει ενδεχομένως να μην προχωρήσει όπως θα ήθελες, ενώ φρόντισε να είσαι προσεκτικός αν έχεις νομικά ή διαδικαστικά ζητήματα προγραμματισμένα για σήμερα. 

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
 
Με τον κυβερνήτη σου την Αφροδίτη για λίγο ακόμα απέναντί σου να ωθεί τις διαπροσωπικές σου σχέσεις στην πιο θετική εκδοχή τους, καλείσαι να κρατήσεις τις ισορροπίες, αν είσαι γεννημένος στο τέλος του ζωδίου. Ταυτόχρονα, η μέρα ευνοεί τις επαφές και τις συναντήσεις. 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
 
Είσαι αρκετά αγχωμένος προσπαθώντας να υλοποιήσεις κάποια σχέδιά σου, γεγονός που δεν αποκλείεται να δυσκολεύει την καθημερινότητα. Ταυτόχρονα πιθανώς να ασχολείσαι με μια υπόθεση στα επαγγελματικά που έχει μείνει σε εκκρεμότητα. 


Δίδυμος

Στόχοι που έχεις θέσει ενδεχομένως να απαιτούν κάποιες τροποποιήσεις, γεγονός που δεν σου είναι ιδιαίτερα ευχάριστο. Παράλληλα, αν είσαι γεννημένος τέλη Μαΐου με αρχές Ιουνίου, προσπάθησε να επεξεργάζεσαι προσεκτικά όσα ακούς, ειδικά από πρόσωπα κύρους, ενώ οι υποχρεώσεις στην καθημερινότητα είναι πολλές, ειδικά με την έκλειψη που έγινε τα ξημερώματα σε θέση ασύμβατη για το ζώδιό σου. 

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ 
Ανήκεις σε εκείνους που από αύριο μπορούν να κάνουν βήματα στα προσωπικά τους, αφού το κλίμα είναι ευνοϊκό για τα ερωτικά, ακόμη και αν νιώθεις σήμερα πως τα συναισθήματα έρχονται δεύτερα, δεν λείπουν η ζήλια και η κτητικότητα. 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ 
Η σημερινή ημέρα προειδοποιεί να είσαι συνετός με τον χειρισμό των οικονομικών σου και να αποφύγεις περιττές σπατάλες. Ταυτόχρονα, οικονομικά ζητήματα που αφορούν τρίτους, χρέη ή οφειλές προς τρίτους, έρχονται στο προσκήνιο. Καρκίνος

Σήμερα η Σελήνη, δικός σου κυβερνήτης βρίσκεται απέναντί σου και συναντά τον σκοτεινό Πλούτωνα, μετά την πιεστική έκλειψη που πραγματοποιήθηκε τα ξημερώματα, γεγονός που δείχνει πως η ημέρα είναι αρκετά απαιτητική για σένα. Οι άλλοι λοιπόν έχουν τον πρώτο λόγο και έχουν ιδιαίτερα αυξημένες απαιτήσεις από σένα, όμως και εσύ από την πλευρά σου, αντιδράς με έντονο και πολλές φορές επιπόλαιο τρόπο, ειδικά αν είσαι γεννημένος αρχές Ιουλίου. 

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
 
Προσπάθησε να είσαι υπομονετικός με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει και να ακούσεις όσα έχει να σου πει, σε μια περίοδο που μπορεί να ευνοούνται τα ερωτικά, όμως μέσα στην ατζέντα της ημέρας για τα προσωπικά σου δεν αποκλείονται και κάποιες ανατροπές. 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ 
Δεν αποκλείεται να νιώσεις σήμερα πως οι προσπάθειες που καταβάλλονται στον τομέα της καριέρας δεν αναγνωρίζονται, απόφυγε όμως να παρασυρθείς σε εντάσεις με προϊστάμενους ή συνεργάτες. 


Λέων

Οι υποχρεώσεις πολλές και εσύ καλείσαι να κάνεις έναν σωστό προγραμματισμό για προλάβεις να τις τακτοποιήσεις όλες. Εμπιστεύεσαι όμως πέραν του δέοντος την καλή σου τύχη και αυτό μπορεί να σε οδηγεί σε επιπόλαιες αποφάσεις. Επιπλέον, ένα ακόμα πιθανό σενάριο είναι να είσαι κάπως αδιάθετος ως προς την υγεία σου και να έχεις ανάγκη από ξεκούραση, ίσως λόγω και της ηλιακή έκλειψης που έγινε τα ξημερώματα, σε αυτόν τον τομέα. 

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ 
Είναι μια μέρα που ακροβατείς μεταξύ των θέλω και των πρέπει σου. Αν και ο Δίας ευνοϊκά τοποθετημένος «προσπαθεί» να κινητοποιήσει τα προσωπικά σου, σήμερα αφήνεις τα ερωτικά σε δεύτερη μοίρα. 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
 
Απόφυγε να εμπλακείς σε αντιπαραθέσεις στο εργασιακό περιβάλλον, έχοντας παράλληλα κατά νου να είσαι συνεπής σε όσα έχεις να διεκπεραιώσεις. Παράλληλα, παίρνεις κάποια σημαντικά νέα που σε βοηθούν να ρυθμίσεις οφειλές προς τρίτους ή χρέη, ενώ δεν αποκλείεται νέες ιδέες να σε βγάζουν από αδιέξοδα. 


Παρθένος

Η σημερινή είναι μια ημέρα που δεν είναι ιδιαίτερα δυσαρμονική για σένα και μπορεί να δώσει σάρκα και οστά σε δημιουργικά σου σχέδια, αρκεί να είσαι ευέλικτος και να μην μείνεις προσκολλημένος στον αρχικό σχεδιασμό που είχες κάνει γι’ αυτά. Επιπλέον φίλοι είναι κοντά σου ενώ παίρνεις αποφάσεις, παράλληλα όμως δώσε προσοχή στα παιδιά σου, αν είσαι γονιός. Μια συμφωνία τώρα προχωρά! 

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
 
Τα αγαπημένα σου πρόσωπα σε απασχολούν έντονα, ενδεχομένως όμως να υπάρξουν και κάποιες ανατροπές στις σχέσεις σου με αυτά, λόγω κτητικότητας ή ανασφαλειών. Ωστόσο αν είσαι μόνος παίρνεις μηνύματα από κάποιο πρόσωπο, κάνεις συναντήσεις, φρόντισε όμως να είσαι αντικειμενικός και ρεαλιστής. 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ 
Προτιμότερο είναι να είσαι επιφυλακτικός σε μια συνεργασία σου, ενώ απρόσμενα έξοδα που συνδέονται με τρίτους ή χρέη δικά σου, σε πιέζουν να αλλάξεις το οικονομικό σου πλάνο. 


Ζυγός

Η σημερινή μέρα είναι αρκετά απαιτητική από πολλές πλευρές, πρωτίστως όμως σε οικογενειακό επίπεδο ή σε ζητήματα που αφορούν το σπίτι, ο τομέας του ωροσκοπίου σου δηλαδή που άγγιξε η χθεσινοβραδινή έκλειψη. Οι οικείοι σου λοιπόν ενδεχομένως να έχουν υπερβολικές αξιώσεις από σένα και εσύ να πιέζεσαι προκειμένου να τους ικανοποιήσεις. Είναι όμως μια κατάσταση για την οποία θα χρειαστεί να χρησιμοποιήσεις την διπλωματική σου δεινότητα. 

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
 
Έχεις ανάγκη από συναισθηματική ασφάλεια και δεν αποκλείεται να μην ικανοποιείσαι πλήρως από το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, αφού είναι πολύ πιθανό να βάζει τα δικά του θέλω, πρώτα. Παράλληλα, στο κόψη του ξυραφιού και οι διαπροσωπικές σου σχέσεις, λόγω του Άρη απέναντι από το ζώδιό σου, τουλάχιστον όμως τώρα δεν θα κάνεις πίσω! 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ 
Αποφεύγοντας τις υπερβολές, μπορείς να εκμεταλλευτείς ευκαιρίες στα επαγγελματικά, συνεχίζοντας παράλληλα την εκκαθάριση των οικονομικών σου. 


Σκορπιός

Κάνεις σημαντικές επαφές σήμερα, ενδεχομένως όμως να μην καταλήξεις σε συμφωνία με τους όρους που εσύ θα ήθελες. Προσπάθησε όμως να αποφύγεις να είσαι απόλυτος και δογματικός στον τρόπο που επικοινωνείς τις ιδέες σου, ενώ είναι προτιμότερο να είσαι προσεκτικός σήμερα στις μετακινήσεις σου ή με το μεταφορικό σου μέσο. 

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ 
Παρά το γεγονός πως είναι η πρώτη σου προτεραιότητα τα ερωτικά σου ζητήματα, είναι προτιμότερο να κρατήσεις μυστικά τα βήματά σου, ενώ θυμήσου πως είναι περίοδος ευκαιριών στα προσωπικά, καθώς ο πλανήτης της αγάπης, η Αφροδίτη είναι για λίγο ακόμα στο πλευρό σου. 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ 
Οι υποχρεώσεις σε καλούν να τις διεκπεραιώσεις, όσο κι αν θα προτιμούσες να ξεκουραστείς μεταθέτοντάς τες για άλλη στιγμή. Παράλληλα, κάποιες ανατροπές πιθανότατα να υπάρξουν στο εργασιακό σου περιβάλλον, ενώ από την πλευρά σου καλείσαι να μελετήσεις προσεκτικά τα βήματά σου, πριν κάνεις οικονομικά ανοίγματα. 


Τοξότης

Η σημερινή μέρα, παρότι δεν είναι ιδιαίτερα δυσαρμονική, ενδεχομένως να χρειαστεί λεπτότερους χειρισμούς, κυρίως σε ό,τι αφορά το πορτοφόλι σου, καθώς απρόσμενα γεγονότα έρχονται να επηρεάσουν το συναίσθημα ασφάλειας που έχεις ανάγκη. Ταυτόχρονα, κάποιο δημιουργικό σου σχέδιο δείχνει να μην τρέχει. 

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ 
Παρότι βρίσκεσαι σε μια εσωστρεφή περίοδο για τα ερωτικά σου, σήμερα μπορεί να νιώθεις ζήλιες και ανασφάλειες να σε πνίγουν. Τα αγαπημένα σου πρόσωπα είναι επίσης σημαντική προτεραιότητα, πρέπει όμως και εσύ να είσαι ρεαλιστής και αντικειμενικός, μην διστάσεις όμως να πλησιάσεις το άτομο που σε ενδιαφέρει. 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ 
Έξοδα που δεν είχες υπολογίσει μπορεί να κάνουν την εμφάνισή τους και να σε βγάζουν εκτός προϋπολογισμού, πόσο μάλλον αν έχεις αφήσει σε εκκρεμότητα οφειλές σου προς τρίτους. Πρόσεξε λοιπόν τις περιττές σπατάλες, ενώ φρόντισε να θέσεις όρια στο επαγγελματικό σου περιβάλλον. 


Αιγόκερως

Μια από τις απαιτητικές ημέρες η σημερινή, καθώς η Σελήνη βρίσκεις στο δικό σου ζώδιο και συναντά τον Πλούτωνα, μετά την ηλιακή έκλειψη που πραγματοποιήθηκε στο ζώδιό σου. Έτσι λοιπόν, έρχονται στο προσκήνιο κάποιες εμμονές, τις οποίες δεν αποκλείεται να προκαλείς και εσύ οι ίδιος σε κάποιο βαθμό. Παράλληλα, έχεις υιοθετήσει μια απόλυτη προσέγγιση στις καταστάσεις και αυτό δυναμιτίζει το ήδη τεταμένο κλίμα, ειδικά αν έχεις γενέθλια αυτές τις μέρες. 

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ 
Δεν είσαι διατεθειμένος να βάλεις νερό στο κρασί σου σήμερα και αυτό εκ προοιμίου δημιουργεί αδιέξοδα στις διαπροσωπικές σου σχέσεις, ενώ είναι πιθανό να εντείνουν την κατάσταση και κάποιες επιπόλαιες συμπεριφορές από το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Οι φίλοι σου όμως έχουν τις λύσεις. 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
 
Επαναπροσδιορίζεις τους στόχους σου, ειδικά εκείνους που έχουν αντίκτυπο στο πορτοφόλι σου, ενώ παράλληλα καλείσαι να κρατήσεις ισορροπίες σε ό,τι αφορά τη σχέση σου με πρόσωπα κύρους. 


Υδροχόος

Απρόσμενα γεγονότα σήμερα σου προκαλούν άγχος και αναμοχλεύουν κάποιες φοβίες σου. Η σημερινή ημέρα λοιπόν πιθανότατα θα χαρακτηριζόταν και μουντή για πολλούς Υδροχόους αφού θα προτιμούσες να ξεκουραστείς και να μείνεις μακριά από τις υποχρεώσεις που εκκρεμούν. Παράλληλα όμως κινείται ένα παρασκήνιο γύρω σου, με κάποιες μυστικές ενέργειες. 

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
 
Μπορείς σήμερα να κάνεις επαφές, απόφυγε όμως να είσαι εριστικός ή καταπιεστικός με τα πιστεύω σου. Η παρουσία άλλωστε του Άρη σε φιλική θέση για το δικό σου ζώδιο, διευκολύνει την ροή των ερωτικών σου, ωστόσο υπάρχουν κάποιο περιορισμοί από εξωγενείς παράγοντες που δεν μπορείς να χειριστείς. 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
 
Μολονότι μπορεί να πάρεις κάποιες πολύ σημαντικές ειδήσεις για τα οικονομικά σου, προσέξτε την πηγή από όπου προέρχονται, ενώ και εσύ είναι προτιμότερο να κάνεις μια πιο συνετή διαχείριση, ενώ υπάρχουν ευκαιρίες για τα επαγγελματικά. 

Ιχθύες

Η ημέρα δεν είναι ιδιαίτερα δύσκολη για σένα, ωστόσο είναι πολύ πιθανό να δεις κάποια σχέδιά σου να προχωρούν με διαφορετικούς ρυθμούς και να γίνονται κάποιες αλλαγές που δεν είχες κατά νου. Παράλληλα, κράτα μια πιο συνετή στάση σε μια φιλική σου σχέση, η οποία μπορεί να παρουσιάσει κάποια σκαμπανεβάσματα. 

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
 
Είσαι σε μια περίοδο που ενώ κάνεις βήματα για τα προσωπικά σου, οι καταστάσεις σήμερα δεν ευνοούν την πλήρη ανάπτυξή τους. Γενικότερα όμως η Αφροδίτη σε φιλική θέση για λίγο ακόμη για το ζώδιό σου σε κάνει να μαγνητίζεις τους άλλους, ειδικά αν έχεις γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο. 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
 
Η σημερινή ημέρα δεν είναι αρκετά βοηθητική για να διευθετήσεις τα οικονομικά σου, καθώς αστάθμητοι παράγοντες ενδεχομένως να φέρνουν ανατροπές, ωστόσο δεν αποκλείεται να βρεις μια πηγή εισοδήματος που δεν είναι φανερή. Ειδικότερα όμως, αν είσαι γεννημένος στο δεύτερο δεκαήμερο, εξέτασε προσεκτικά και ρεαλιστικά τις καταστάσεις.