Θα παραμείνουν κλειστά την Τρίτη τα σχολεία σε Ραφήνα & Πικέρμι; Πότε θα ληφθεί η απόφαση - Radio Apolayseis

Breaking

Θα παραμείνουν κλειστά την Τρίτη τα σχολεία σε Ραφήνα & Πικέρμι; Πότε θα ληφθεί η απόφαση


Κλειστά θα μείνουν την Τρίτη σχολεία σε περιοχές της Ελλάδας λόγω κακοκαιρίας. Ο “Τηλέμαχος” αναμένεται να το… στρώσει σε πολλές περιοχές στην Αττική, ενώ χιόνι αναμένεται ακόμη και στο κέντρο της Αθήνας.
Η απάντηση στο ερώτημα αν θα υπάρξουν κλειστά σχολεία στην Ραφήνα και το Πικέρμι αύριο λόγω του καιρού δεν μπορεί να δοθεί ακόμη.
Το irafina.gr, επικοινώνησε με τον Δήμαρχο Ευάγγελο Μπουρνούς, ο οποίος μας ενημέρωσε πως η απόφαση θα ληφθεί μέσα στην ημέρα,  ανάλογα με τις καιρικές συνθήκες, καθώς οι αρμόδιες υπηρεσίες δεν είναι ακόμα σε θέση να κάνουν πρόγνωση της χιονόστρωσης και του παγετού στην περιοχή μας.
Από την άλλη ο Δήμος Σπάτων -Αρτέμιδος, όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει μέσα από το irafina.gr, έχει ανακοινώσει ότι τα σχολεία όλων των βαθμίδων, θα παραμείνουν αύριο Τρίτη κλειστά .
Το ίδιο αποφασίστηκε και στον Δήμο Μαραθώνα, όπου τα σχολεία θα είναι κλειστά και την Τετάρτη (Δείτε εδώ)
Όσο αφορά την υπόλοιπη Αττική, σύμφωνα με πληροφορίες οι δήμοι στα βόρεια προάστια είναι ήδη σε ετοιμότητα καθώς αναμένεται να το στρώσει στα περισσότερα σημεία, ενώ ταυτόχρονα θα επικρατεί παγετός. Στα νότια προάστια όπου δεν αναμένεται χιονόστρωση οι πιθανότητες να μείνουν κλειστά τα σχολεία είναι μικρές, σε αντίθεση με άλλες περιοχές.
Σε κάθε περίπτωση οι αποφάσεις θα ληφθούν κατά τη διάρκεια της νύχτας.